Misseruppa och tandagnisslan
Idag har jag överträffat mig själv, tagit tjuren vid hornen och gjort en gammladags hederlig kaffeost och därefter av vasslan kokat misseruppa – alltså hemgjort messmör. Osten blev inte riktigt så gnisslig som jag hoppats men misseruppan smakade precis som jag mindes från barndomen och jag fick även godkänt av min jury: Robba, Sandra och Erik. För övrigt har dagen gått i arbetets tecken, och däremellan har jag försökt hitta små luckor att umgås med Sandra och Oliver innan de lämnar oss imorgon bitti. Kvällen avslutades med en vedeldad bastu och tvålgubben Oliver visade sina konster som den storbadare han är. Vi har fortsatt att glädja oss över vår lille nya familjemedlem Sixten och jag kommer att räkna dagarna tills vi får träffas i verkliga livet. Den lilla filmen med honom har gått varm här av och till under hela dagen. Vårt lilla underverk är fantastiskt fin.
Senaste kommentarerna