Som en bro….

Husbocken är i snickartagen och gör en ny stilig bastubro. Han gerar och står i och är väldigt energisk och bara aningen arbetselak. Det är goda tecken – då får han mycket gjort:) Själv har jag krattat stranden och eldat skräp. Det blir väldans fint och rent.

Men tänk – det är väl ändå märkvärdigt (och obegripligt) att folk kastar fimpar kapsyler och begagnade portionssnusar precis överallt. För att inte tala om stora bruna kladdiga mullvadshögar med lössnus….Till och med rakt framför vår farstubro. Fast det står askkoppar och papperskorgar lite varstans. Jag har till och med hittat utlagda snusar inomhus. Vidrigt är bara förnamnet på hur det är att behöva plocka upp det folk haft i munnen. Piskstraff borde dom ha och skämmes!

Nu har det blåst upp ordentligt och friskar i en kraftig sydvästan och jag skulle inte själv vilja vara i någon av båtarna ute på sjön. Hoppas folk har vett att hålla sig längs södra stranden där det är lugnare. Idag är alla båtar uthyrda och vi har mycket folk i butiken. Även mycket folk i farten som vill fiska. Själv väntar jag med glädje på sonen och hans tjej som är på ingående om någon timma. Då hoppas jag att det lugnar av, att fisken nappar, att rabarberpajen smakar bra och att vi får ett par fantastiska dagar tillsammans med dem.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.