Buskrockad, rabarberflytt och träningsvärk

Har jobbat ute i dagarna två, och fått mycket gjort samt träningsvärk på kuppen. Rabatterna rär nu rensade, gräsmattan luftad och krattad, och massor med ved huggen (Tack Alex!!)och 5 lass barkskräp bortkörda. Den vederstyggliga gungställningen är äntligen uppbruten ur gräsmattan och flyttad. Nu kommer vinbärsbuskar och rabarber lite nämare huset och jag ska även smälla upp ett par pallkragar och hoppas på lite tur med växtligheten. Jag har himla gröna fingrar när det gäller maskrosor, kvickrot och groblad i allafall….

Ett kort besök i Ansmark hos Johan Kim Tindra och Jazmine avrundade helgen. Mamma Marina har jobbhelg i hemtjänsten, men hade bakat en ljuvlig äppelpaj som vi fick njuta av. Amerikapresenterna passade fint och småflickorna provade genst sina klänningar. De medföljande dockklänningarna i samma tyg valde de att använda till hattar i stället. Hur söta som helst var brudarna där dom hoppade på studsmattan. Kim hade feber men orkade ändå hålla oss sällskap en liten stund. Han var fin i sin nya luvjacka.

Till min oförställda glädje, (inte) fick jag äran att köra hem den slaktade kapade husvagnen som R ska använda till kombinerat flygbåtsgarage/släpvagn. 30km/h efter Klabbölevägen. Ekipaget kommer nu alltså att pryda vår nystädade gård för obestämd framtid. Morr.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.