Slutsjungen

En mäktig kör

Mör matt och mätt, så kan man sammanfatta känslan efter dagens körmaraton. Så mycket svänggung och höga toner på en och samma helg….En brasa en filt och en stunds lugn och ro innan det är dags att knoppa inför en ny arbetsvecka. Varför är helgen så kort?

11 kommentarer

  1. Lillian

    Jag håller med dej Gunnel att helgerna är alldeles för korta. Det hade varit skoj höra er sjunga. Du har ju en av våra proffsiga körledare till svåger, så det är nog inte slutslunget för dej! Medan ni övade som bäst, var jag i hembyn och hade mycket trevligt. Vi hann även en sväng till min kära mor och Arvid och Ina följde med. Good Luck!

  2. Kent

    Tyvärr kunde jag inte närvara och lyssna på er. Det är ju så med service yrken att man får jobba helger och kvällar. Har ju själv medverkat i körer och vet hur kul (men jobbigt)det kan vara Ha en bra kväll.

  3. gunnel

    Hej Falköga!!!
    HUR kan du se det på den luddiga bilden?? Icke desto mindre en korrekt iakttagelse. Jag höll först på att hamna bland altarna som förvirrande nog hade placerat sig borta vid flygeln men fick stränga blickar när jag med stark röst hävdade min sopranstämma. Då drevs jag på flykten bort på vänsterflygeln istället.Det märks på nymodigheterna att det gått 20 år sen sist. Och det var rätt skönt att slippa första raden denna gg. Jag orkar inte hålla in magen i 180 minuter….

  4. gunnel

    Det var härligt och kul, men jag fick nog en lätt överdos …det var ett tag sedan man använde ”stödet” så idag är jag lämmen i muskler jag inte visste fanns

  5. gunnel

    Du har nog rätt i att det inte är slutsjunget för min del…ska smygspionera på lite olika körer för att känna på vilken repertoar som känns roligast. Hembyn…låter mysigt. Ödets vägar äro outgrundliga…Tänk att du har ”vägarna” tillbaka till byn!

  6. Mats E

    He he, det borde du kunna lista ut som också haft ambitonen att bli kriminalare och lägga pussel…!

    Say no more..

    /Matte

  7. bbb

    Vad roligt att du ska fortsätta med körsången! Själv har jag hållit på med den sedan grundskolan. Du kanske ska satsa på någon av mina körer 😛

  8. gnsgfma

    nu när Körslaget är till ända kan du väl bilda en egen ny kör med namnet Svårslaget. Jag är nämligen övertygad om att din kör skulle bli just det. You rock girl!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.