Snuvad på en månads bloggar

Turkisk buffe på Operabaren, med trevligt sällskap av Jenny och Anki. Snart är det helg igen och imorgon kommer R hem igen. Veckorna rusar så snabbt och snart är vi mitt i julruschen. Då har jag planerat lite ’adventskalender’ över bloggandet. En lucka om dagen med julminnen från barndomen.

Tyvärr upptäckte jag idag att ca 1 månads bloggar är borta här från Vk-bloggen. Jag vet inte varför… Ingenstans i blogginstruktionen står det något om någon övre gräns, och det känns riktigt trist. då jag lagt ned både själ och möda i dem. Visserligen har jag skrivit de flesta i Word, men alla era kommentarer är ju försvunna och de är ju helt ovärderliga. Jag har aldrig hört talas om något annat bloggforum där inlägg plockas bort utan vidare, så just nu vet jag inte riktigt hur jag ska göra.

Speciellt ledsen är jag för att Lenas kommentar är borta liksom hon själv.
 

4 kommentarer

  1. Ewa

    Så kan dom väl inte göra…inte bara du, utan vi känner oss också snuvade på dina underbara berättelser tillbaka i tiden på bloggen.
    Ska vi demonstrera eller bilda parti för återinförande av Gunnels tidigare bloggar?? Jag är med o kan hålla plakatet!

  2. Sonia

    Absolut, det här är den största skandal som hänt sedan Refats falska doktorshatt avslöjades. Det går ju inte ens att ”göra en refat” i detta läge, klippa/kopiera/klistra in.

    Räkna med mig i ledet!

  3. robban

    Hoppas VK har en bra förklaring på detta fenomen.Jag har iaf skrivit till VK o bett dom förklara sig.
    Vi har ju alla sett framemot din kommande bok med Bloggarna som underlag.
    Sitter på Arn just nu men är i hemmets sköte t kvällen .
    PoK R

  4. Gunnel F

    Ni är helt fantastiska! Sådant stöd har jag inte upplevt sedan jag införskaffade svindyra”holdinpushup” strumpbyxor som nära nog åsamkade mej gav syrebrist.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.