I Indialand bak Himalayas rand där händer det konstiga saker ibland…

Minns ni den sången? Imorgon flyger R till Indien, närmare bestämt Bangalore med Handelskammaren för att titta på olika företags verksamheter, äta Curry och lufta sommarkläderna som han under visst bryderi sökt fram ur gömmorna. Konstigare än så lär det inte bli.

Jag googlade på Bangalore och insåg genast shoppingpotentialen. Nämnde med min timidaste röst en försiktig julklappsönskan. Det framkallade en glimt av panik i hans blick och jag kan slå mej i backen på att blodtrycket sköt i höjden. Shopping är inte hans favoritsysselsättning precis.

För att inte flygresan ska bli outhärdlig får vi nog lov att göra en repris på temat i en av mina sommarbloggar – öronspolning – dock inte i fjällmiljö denna gång. Så det är väl bäst att Syster Gunnel tar fram storsprutan och beordrar ned honom över tvättfatet.

2 kommentarer

  1. Sonia, född Hedman

    kanske skulle funka när han väl står över tvättfatet?

    Eller så en svägerska icke så timid stämma…….. ROBERT nu är det du som köper julklapp till Gunnel i Indien……… annars! Och som det står i sången Gunnel, ”där händer det konstiga saker ibland”, så vem vet!

    Trevlig resa!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.