Lilla gumman tennis-ess?!?

Efter att ha tillbringat förmiddagen med att ringa runt och jaga dokument, intyg, handläggare, löneförättaren och skrivit kuvert, organiserat svar och koordinerat vad som skall skickas vart känns det som läge att gå i säng igen!

Vitlöken är fixat till vampyren och i helgen skall jag banne mig tälja träpålar för att vara förberedd på nästa brev -Förväntar mig inget annat än nya krav på kompletteringar!

Ringde även handläggaren på unionens a-kassa, för att meddela att allt var fixat MEN att det tar några dagar innan jag har allt i min hand redo att skickas in då jag faktiskt inte varit i form! Hon var trevlig och kallade mig lillagumman! 

Sonen har fått en tennistränare (bollisnöreitungsandbas) och det var riktigt roligt att öva serve med den mojängen. Jag tänker att det vore asbra om jag lägger in fokus på att bli tennisess!!! Dom tjänar väl relativt bra?! 

Det är fredag och det är sol ute… Tror jag (mina fönster är inplastade utifrån pga ommålning av fasad!) det är ljust i alla fall! Allt är fixat som kan fixas så nu skall jag tillåta mig att koppla bort allt och istället fokusera på det som jag faktiskt mår bra av!

En blåbärs/havresmoothie var en bra start!

//a

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.