Pigg och alert?

Har noterat att några tittat in på min blogg idag och kanske undrat om andra nyansen av jul kommit…Näe.. den kommer ikväll…

En del kanske undrar om jag stressar på jobbet -Ånej å nej…

Idag har jag ett enda mål i sikte -Hålla mig vaken!

Jag är så stirrigt trött efter en andra sömnlös natt som konsekvens av vaccinreaktionhögdoskortisonlåtmigbarablinormaligentack! Är så trött att jag är både darrig och spärrögd. Fryser som en darrig höna gör jag också!

Ska ta en kaffekopp till… Å så skall jag se hur det blir med ”budgetrysaren”.

Jösses kan inte ens formulera mig sammanhängande idag 🙂 -För det ber jag om ursäkt!

//a

2 kommentarer

  1. mexan

    Men kära du, hur länge ska du måsta ha besvär av sprutan?!

    Din inställning till Julepynt osv delar jag till fullo. Här kommer det upp 2 tomtar, en halmbock, ingen stake (annat än makens, hoppas jag)- en Julagran på altan och slingor i fönstren. Jag jobbar 55 tim Julveckan utan att göra natt och som medlem i styvfamilj gick jag igenom skärselden ett par år i början då man slog knut på sig för att fira extra bra Jul då barnen firade hos sina andra päron å kom före eller efter Jul..

    Då jag knåpat ihop fin Julhälsning till grannfrun där jag då bodde, som jag lämnade in på väg till jobbet, möttes jag av en kvinna som bröt ihop framför mina ögon, storgråtandes, men allt sken å blänkte. T.om lekstugan såg ut som ett ”minime” av bostadshuset, men HON var en slagen hjältinna på själva Julafton som inte kommit i säng förrns vid 2 på natten.

    Där och då tänkte jag ”våga vägra fira Jul” så året efter tog jag inte ens upp en pinal å pyntade med efter ök med maken, jag skulle ju jobba heela Jul å nyårs å inga barn i huset. Inte en stake lyste hos oss, det var jag och fru gren längst ner på gatan som fönstren såg alldagliga ut hos. Hon är jehovas =))

    I år blir det en Julöl, sill, spjäll och lax då jag kommer hem från jobbet 18:30 på Julafton. Läste nån gång i damtidning att man kan sätta sig ner å skala ner rätt rejält, tex VAD kan jag absolut inte vara utan på ev Julbord? MAX tre grunkor, och maken detsamma så slog vi ihop det å det blir bara sill spjäll å lax. Skinkan är vi båda tot ointresserade av. Köttbullar å prinskorv är barnmat hehe.

    Ha en bra dag!

    • Anna Holgersson (inläggsförfattare)

      Tack för intressant kommentar!! Det är liksom dom där sjuka överkraven, sjukliga och vidriga mängder mat för att inte tala om alla MÅSTEN kring klappar som fått mig att betrakta allt utifrån -Vill inte vara med i den kollektiva nojjan.

      Jag diggar dig å din inställning å tycker du har helt rätt perspektiv på vilken stake som skall upp!

      Jag är numera vaccinfobiker -Det klias faktiskt ÄN!!!

      //a

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.