I hans skor…

Man säger ju att man aldrig skall döma en människa förrän man gått i hens skor…

Jag har nog varit lite oförstående angående min sons inställning till att följa med och handla… As in veckohandling! Kan hända att jag faktiskt tyckt att han varit lite pipig kring saken.

Det stående argumentet är att det är tråkigt för att det tar tid. Å sådant nonsens har då inte jag lyssnat på -Jag är ju effektivare än en däckbytarfirma vid första snöfallet!

Men NU jag är redo att lyssna och ta honom på orden.

För denna kväll skulle jag assistera Ugglan med den stora uppbunkringen inför den Internationella Arrival vi väntar på -Så vi åkte till stOra affären med dom gigantiska kundvagnarna….

Jag tänkte att jag aldrig någonsin skulle komma ut ur butiken, i synnerhet inte efter att vi yrat runt i en kvart och sökt den bruna maizena-redningen!!!

Jag hann faktiskt facebooka i korridoren med knäckebröd, som en sista hälsning utåt -Självklart handlade det om min nyfunna förståelse för min sons inställning till mathandling med morsan!

Vid kassorna fick jag, skena iväg, och fixa en vagn TiLL… Vi skrattade gott när vi lastat alla påsar i bilen och konstaterade att det förmodligen skulle räcka några dagar i alla fall!

….ja och den där utelyktan jag passade på att köpa var absolut genomtänkt!

FÖRRA vintern om inte annat!

//a

PS: Sonen behöver inte veckohandla med mig flera gånger om han inte absolut vill.
PS2: Det är något fel på filidutt-produktionen… Det var helt tomt nu igen!!!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.