Skrämmande…

Ligger och läser om ebola epidemin som inte tycks gå att få under kontroll. Det är när man läser om det viruset man tänker på Outbreak och känner sig väldigt liten som människa.

Började läsa nya opinionssiffror och halkade in på val-relaterade frågor. Gjorde valkompassen på DN. Detta var den tredje jag gjorde (DN, SVT, Aftonblandet) och jag blir förskräckt.

Snacka om resultat som varken är en rödgrönröra eller en blå allians, det är mera hela spektrumet av färger som tycks gälla! Värsta regnbågen!!! Det är hit och dit så det visslar om det. Festligt ändå att testa MEN om jag hade varit osäker hade jag INTE gjort dessa förvirrande test.

Med tanke på de paradoxala resultaten, den fruktansvärt läskiga läsningen om ebola, så är det ju inte konstigt att man väljer att läsa om ”bloggkriget” mellan PH-deltagare och stora bloggare -Det känns mera hanterbart så här på småtimmarna kan jag tycka!

Eller strutsigt om inte annat!

//a

Etiketter: , , , ,

2 kommentarer

  1. Anders

    Att att hitta ett politiskt parti som tycker som en själv på alla punkter tycker jag är omöjligt. Det märker man om inte annat när man gör de olika valkompasserna eller följer vad som sägs och skrivs i media. Man önskar att det fanns ett politiskt smörgåsbord som man bara kunde plocka det göttaste ifrån 🙂 Nu ser ju tyvärr verkligheten inte ut så, utan man får försöka välja det parti som avviker minst från ens egna åsikter. I den åsiktsvåndan är det nog lätt att halka in på andra saker som ebola-epedemier och bloggkrig 🙂

    • Anna Holgersson (inläggsförfattare)

      Jag tycker alla LÖFTEN är intressanta i valtider och då även följdfrågan hur alla löften skall finansieras!!! Men som sagt ebola och paradise hotel är betydligt mera konkreta och handsON än val, valfläsk och löften (som konfetti i luften) när det handlar om att BRGRiPA! //a

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.