Allianstårtan…

Fredag och då tänker jag på FREDAGSFiKA. Därför känns det helt logiskt att ta upp Alliansens reklam som jag såg på YouTube under veckan. Den med två tårtor. Den har ju bevisligen fastnat så något rätt har dom gjort och väckt tankar!

Rösten förklarar att om vi nu funderar på något annat alternativ än alliansen i höst så kommer man inte få det man beställt, eller trott, eller tänkt eller hoppats på!

Jag skrattade gott när gräddtårtan fick smörgåstårts-lock OCH nytt pris! Samt ketchuptopping. Osmakligt var det budskap som alliansen tycktes vilja förmedla kring andra tänkbara alternativ. Osmakligt eller förvirrat!

SJÄLVKLART förstår jag poängen MEN det fanns ju inte något konkret på varför man skulle välja den första gräddtårtan! Bara motiv till varför man inte skall välja den andra och utifrån den argumentationen följer: Tar du tårta ett får du den till fast pris.

Men man går inte igenom innehållet i DEN tårtan, man motiverar inte priset på kalaset utan det skall man bara köpa -RAKT AV! Dom hade väl kunnat snacka om ekologiska jordgubbar och lokalproducerad grädde eller något mera ”hands on”?!

Reklam kan sälja mycket men logiken kring tårtan och löftet om flera jobb på SLUTET kändes lite slirigt 😀

Så därför tänkte jag ta en kanelbulle idag.

Till fredagsfika alltså….

//a

Etiketter:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.