Scary grandma’…

Idag har jag och sonen fått åka med Ugglan på affärer. Japp, det var dags att luftas och komma ut bland människor.  Jag har åkt med Ugglan förr och hon är en mycket lugn chaufför MEN idag fick jag se en helt ny sida… När svordomarna inte räckte till (över Enterprise otympliga format) övergick hon till finska -DET händer minsann inte ofta skall jag säga!

På väg hem satt sonen och surrade men fick inga svar från sin mormor varpå jag fick informera honom om att det var bäst att vara tyst och låta Ugglan köra i lugn och ro…

Han tittade granskande på sin mormor från sidan sedan säger han…

”- Du e scary…”

Väl hemkommen konstaterar jag att inköp av parasoll MOT sol var ett ytterst optimistiskt inköp till min balkong -Alltså stör jag mig till vansinne att jag inte slog till och köpte sängen jag provlåg i stället!

Ty… Att köpa vissa saker till HEMMET tar sjukt lång tid för mig. Soffa och säng brukar vara riktiga ångestinköp. Säng har jag velat på med i över fyra år nu. Idag mesade jag ur för att logistiken inte var glasklar, dvs när, var, hur jag skulle kunna tänkas få hjälp med att bli av med eländet som står i sovrummet, samt om, var, kanske, möjligtvis, hur, när jag skulle kunna få bärhjälp med den nya. Sådant är viktigt att det är klart, annars blir det en vresig Tarzan som tuggar tuggummi i 120 knyck som gormar om dålig planering som får rycka ut 😀

NU behöver i alla fall jag vila… Att ”vara i farten” tär och det var tur jag hade vagn att luta mig mot på Coop. På tal om Coop… Hämtade ut mitt nya körkort och det är banne mig samma fenomen på körkortet som på passet… Dom måste ha redigerat bort CENTIMETER av hår! VARFÖR kan dom inte lägga på J-Lo lockar istället för att göra så att man ser ut som en karl?! -Jag bara undrar!

//a

Ps: Sonen har paxat att få åka med MORFAR upp till stugan om jag inte är körbar…

Etiketter:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.