Make it or break it…

Jag har ju verkligen känt mig i toppform, i mitt absoluta esse, livets höjdpunkt dom senaste veckorna.. Ja, eller om jag är ärlig och lite mera realistisk kanske man inte kan säga på topp… Ja..Nej… lite mera som…. att typ som att bäst-före-datum är passerat sedan en tid tillbaks! Humöret är det inget större fel på men my god vad less jag är på att sudda hemma och vänta på op.

Alltså har jag hittat en ny serie på Netflix som heter ”Make it or brake it” som handlar om elitgymnaster i USA. Jag tänker som så att OM jag nu själv inte tar mig iväg och tränar kan jag ju TiTTA på träning i dramaform! Det är ett steg i rätt riktning.

När jag lessnade på att se Shushunovas a.k.a Swiss Novas fick jag reda på att jag skall ut och äta med typ släkten framöver! EXAKT sådant behöver jag få skriva in i min agenda -Inte bara frikking undersökningar, provtagningar eller ercp:er!

Näee mera nöjen åt kvinnan helt enkelt!

IMG_3559

I övrigt är jag väldigt nöjd med det nya färgstarka nagellacket! Japp för jag har minsann tagit hand om mina kliande fötter och fixat samtliga naglar!

Nej men om man skulle testa en Shushunova hemma i vardagsrummet kanske…. Jösses vad jag är glad att jag skall sladda förbi jobbet en stund imorgon! Inskrivning på NUS innebär inte att JAG tänker sova där… Icket… jag har andra planer för kvällen…

//a

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.