Tunn som en…?

Över morgonkaffet började jag skratta när minnet av natten kom svepandes som en munter och bra start på dagen! Det är sanna mina ord inte ofta det händer, det som hänt i natt!

Jag lagade ju mat i går, en köttfärssås som blev tämligen TUNN… Kanske hade det något med natten att göra? Jag drömde att jag skulle återberätta något och meningen jag skulle säga var ”Tunn som en kinusk (alt tjinusk)”. Kinusk i det här fallet tolkar jag som en kolasås?!

MEN till saken hör att jag tydligen tyckte att det här var fruktansvärt roligt i drömmen. Därför skrattade jag hejdlöst och dom som väntade, i drömmen, på att få höra vad det var tunt som, fick tålmodigt vänta på att mitt skratt skulle avta. Jag vet inte hur många gånger jag började om meningen men jag gissar att det var många ty mitt i skrattet vaknade jag i alla fall…

Japp, där låg jag och skrattade så att hela magen och jag hoppade. Katten satt vid min sida och tittade misstänksamt på mig.

Jag fångade fatt drömmen och började skratta när jag kom på vad jag skrattade åt i drömmen och lade mig sedan och sov vidare!

Snacka om bra start på dagen!

//a

Etiketter:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.