Storebror ser dig!

På denna nya plattform kan man lätt lägga in något som heter ”Google Analytics”. Det är ett verktyg som skall göra att man kan se lite mer info om ens besökare.

Jag har varit skeptisk men blev givetvis tvungen att testa (efter att först trippelkollat att det verkligen var gratis!!). Jag installerade och lade in min kod här på bloggen och dagen efter kollade jag på en första rapport.

Jag vet inte vad min korrekta reaktion var egentligen. Skräckblandad förtjusning är väl närmast till hands tänker jag.

Jag fick info om att jag haft EN besökare från Wasa (Hej och tack till dig vem du än är!), jag hade haft EN läsare från en by i Norge (Hej till dig också).

Så långt var jag skeptisk till det hela. Tänkte att det var något ytterst random hokuspokus tills jag såg att jag haft två läsare från Schweiz, från en ytterst välbekant specificerad ort. Då kände jag ”-Shit pommesfrites, vilken övervakning!”

Vidare fick jag veta att den vanligast metoden för att läsa min blogg är via Apple iPad samt att dom flesta av mina besökare använder sig av Apple iPhone!

Fascinerande eller scary?! Jag vet inte vad jag riktigt tycker, men en sak är säker -Storebror ser oss, vare sig vi vill eller inte!

//a

2 kommentarer

  1. Marie Live

    Google Analytics är riktigt grymt säger min pojkvän! Ska installera det med på min blogg snart

    • Anna Holgersson (inläggsförfattare)

      Ja det var ju sjukt specificerat med orter, längd på besök etc! Men smått scary också! //a

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.