Platta skor & Selfies…

Jag vet inte riktigt hur jag skall lyfta den här frågan, men uppe har den varit otaliga gånger. Det gäller det här med selfies. Jag tänker inte dra några som helst slutsatser men jag kan för mitt liv inte begripa varför selfies tagna av mina päron alltid måste se ut så här?

0E5CD20B-404D-495E-A20A-74EB8AE9852B

Jag kan få en sådan bild med texten, vad tycks om min nya frisyr?

Jag, som arbetat som IT-pedagog har verkligen försökt visa, talat om vinklar, att testa sig fram, att LYFTA armen etc. Igår fick jag i alla fall för första gången en riktigt vettig bild från Tarzan dock ser jag på hans blick (något jagad) att han söker av hur det hela skall gå till…

Till något helt annat -Vart i denna stad köper man PLATTA skor. En sko helt utan klack, en sko helt utan dämpning som påminner om astronautkläder?! Verkar helt omöjligt att hitta en vettig, höstsko som är av barfotakaraktär.

Anledningen till jakten är att blott några veckor i mina höstskor med klack fått mig att mista balans i fot/fotled -Den förlusten gör mig svagare i hela benet och det går inte när man skall göra skatersquats. Vinglar ju som att jag aldrig stått på ett ben tidigare.

Efter en långhelg i skogen har det varit vardag i supersonicspeed -Organdonationsveckan är i full gång och jag verkar på min kant för att sprida frågan, få människor att ta ställning!

Gör din vilja känd på livsviktigt.se

B8FCA43C-229E-4D05-8A77-DCB62AC8F86C

Nä, nu skall jag återhämta mig efter dagens alla intryck, efter rådjuret som galopperade över vägen runt 8:30-tiden på Mariedal, jobb och träningsvärken som gör att jag inte ens kan hosta så hårt som jag skulle behöva!

Ta ställning till organdonationsfråganinnan du surfar vidare -Tack!

//a

2 kommentarer

  1. Maria björk

    Hej! Jag har precis fått diagnosen psc. Har inte FB så jag har ingen att bolla alla funderingar jag har. Har massor av funderingar och mår psykiskt lite upp och ner. Har inte jätte ont, mest i höger axel och höger sida under revbenen. Har googlat och det är ju inte direkt några solskens historier precis. Känns skönt att läsa din blogg, för du verkar må bra och har en positiv syn på livet! Kram Maria

    • Anna Holgersson (inläggsförfattare)

      Har skickat mail till dig, om det inte kommer kan du alltid maila mig på [email protected] så kan jag bolla tankar med dig! Min resa har varit lång för att komma dit där jag är idag! Finns berättelser av både mig och andra på PSCSverige.se att läsa också! Kram och GOD JUL //a

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.