Vresig? No way!

Eftersom mina sura och vresiga dagar är över, tack vare den nya sängen, så kände jag mig extra generös igår när killarna kom över för att spela PS3 här. Dom råkade nämligen hitta påsen med små godisar som låg på soffbordet. Självklart fick dom ta den då det var lördag och påsen väldigt liten.

IMG_4732

Det var en fröjd att höra sonens polares kommentar kring dessa godisar. Han låg nedsjunken i den stora puffkudden framför tv:n därinne och mumsade en godis. Samtidigt tog han upp påsen och läste noga på framsidan, sedan säger han, med tydlig syrlighet i rösten ”-Jaha, dom här surisarna var då inte särskilt sura” 

Jag började skratta i vardagsrummet där jag såg och hörde det hela på avstånd. Det var liksom så klockrent att låta så butter när han talade om surisar.

Själv känner jag mig mer och mer utvilad… Jag känner mig som Sir Väs från Robin Hood som gosar ner sig i sin vagga på kvällen. För det är så jag upplever det att sova i en säng som är miljarder gånger mjukare än den HLR-brädeaktiga säng jag hade förut. När jag vaknar känner jag riktigt hur jag liksom ligger nergosad… Sängen är HÖG och sängen är STOR och jag kan sova i alla vinklar jag vill MEN det bästa av allt är att jag faktiskt ligger stilla och enbart sover väldigt gott.

sir_vas

Med detta konstaterat igen (JA! Jag är väldigt fascinerad!) släpper jag inköpet av ny säng… Tills gaveln kommit i alla fall… TY jag är ytterst tveksam om jag får in gaveln under tavellisten i nuläget. DET kan innebära vissa Ragnarök-timmar.

Söndag och bara underbar tid att se framemot veckan -Det är en vecka laddad med glädje och kärlek, laddad med kramar och kära återseenden!

Väder spelar ingen roll, så länge man sover gott, har värmeljus att mysa till och varm glädje i hjärtat!

//a (a.k.a. Sir Väs!)

 

PS: Bilden på Sir Väs hittade jag på Google Bilder, någon ursprungskälla fanns ej angiven!

 

Etiketter:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.