Tiden är ur led…

Torsdag:
Kliva upp, åka till jobbet och arbeta, åka till affären och veckohandla, åka hem och baxa upp allt i lyan, rensa kylen och stuva in allt på plats, röja hemmet, ut med återvinning, middag, göra nått kul, sova…

Ja ungefär så ser mina torsdagar ut. Idag blev det då helt urflippat. Åkte hem raka spåret efter jobbet och det var där allt föll.

Sjuuuuukt trött, alltså in i märgen trött, har haft ont i gallgångarna och har baske mig kämpat för att göra mina ynkliga timmar i tjänst. Alltså gjorde jag det kroppen ville.

Jag skulle bara vila. Kan säga att jag sov som en klubbad.

Vaknade helt förvirrad. Konstaterade att allt såg skrutt ut hemma. Åkte och handlade EFTER middagen vilket var helt fel. Kom hem och stuvade undan allt och började röja men kände att det var rent löjligt att jaga ikapp.

Sonen skulle komma till mig så jag skyndade mig att kolla upp hur jag skulle fixa minecraft servern åt honom via en typ 7-åring på youtube!

Sonen kom och ville inte spela (?!) istället tyckte han att vi kunde fortsätta se valdebatten som pågick i 4:an…

Någonstans där kände jag att den här torsdagen var så urspårad att det bara var att sätta sig ner och njuta av ”åkturen”.

Min hals kliar och sonens fraktur värker så vi konstaterar att det onekligen är en udda udda torsdag 🙂

//a

PS: …och när jag skulle sätta mig i soffan satt en vidrig husspindel med sina vidriga långa 8 ben på den vita soffkudden…jag skrek inte ens utan hämtade bara papper och tog bort den!!!!! -Jag menar… VAD är det som händer?!?!?

Etiketter:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.