Tyvärr… Beklagar…

Först av allt: Jag beklagar så himla mycket till alla stötar, troll och hemuler som suttit och börjat fira att den aldrig sinande strömmen av gafflande inlägg om livets alla oväsentligheter äntligen tycktes komma till ett fint och naturligt slut. Sorry, men I did it! And gissa vad? Nog tusan är Air Capsule en router som heter DUGA -I am on fire!

Så här gick det till: Jag åt middag. Jag såg lite tv. Jag började läsa en tidning. Jag tog och snurrade runt paketet. Jag kokade kaffe. Ringde och informerade päronen att jag skulle sätta i gång med projektet så om dom inte hörde av mig på några dagar skulle dom veta vad jag pysslade med… Jag var fullkomligt redo att säga adjö till internet för ett tag då sådant här sällan går snabbt, smärtfritt eller obemärkt förbi! Sedan öppnade jag lådan.

Bara det gjorde mig a) barnsligt GLAD och b) smått oroad.

IMG_4478

Det är en glädje och YNNEST att se dessa produkter. Dom är rena, estetiska och fullkomligt jidderfria! Det enda som oroade mig en liten smula (samtidigt som det även gjorde mig överförtjust) var mängden sladdar. En.

Som kvinna ut i fingerspetsarna gjorde jag det där som män skippar…

IMG_4479

Jag läste handboken!

Därefter kröp jag in under sonens skrivbord och drog ut den gamla routern. Jag satte i sladden och in med etherkablen och studsade vidare till min iMac. Visste vad jag skulle göra eftersom jag LÄST och det tog MAX 5 minuter att skapa det nya nätverket. Ytterligare 5 minuter senare hade jag kopplat in min telefon, äppeltv:n och padden. Kan det bli enklare?

För kännedom: Det tog längre tid att LÄSA manualen än vad det tog att faktiskt göra slag i saken -KANSKE, jag säger bara KANSKE har män en poäng i att skippa att läsa manualerna?! Jag är inte den som är den som kan erkänna att även MÄN gör riktigt BRA saker, ibland!

Den gamla routern ligger fint nerstoppad i sin låda och får nu pusta ut. Riktigt komiskt blev det när jag insåg att routern skulle ha STÅTT upp och inte legat ner… Ty i lådan fanns ju ett fint ställ 😀

MEN med allt springande kan jag konstatera att det faktiskt finns gränser på vad som är roligt att hitta på golvet i det dunkla sovrummet…

IMG_4481

Nu hann jag inte börja skrika eftersom jag var för i gasen av hur enkelt det var att installera alltihopa MEN sonen får nog börja ha bättre koll på sina små plastiga salamandrar….

Jaha… Då får det väl bli Netflix helt enkelt. Jag hade liksom avsatt hela kvällen för att ligga och gorma och svära över tekniska problem. Har således inte bara sparat massor med pengar idag utan även tid!

Jamen nu behöver ju bara nya stora gigantiska mega continentalsängen dyka upp så känns ju hösten redan sjukligt komplett!

//a (38,1 grader i örat)