Familjen Krass?

Fröken Krass” är ett smeknamn som min vän T28:an gav mig för typ 15 år sedan. Det handlade om hur jag såg på människor, beteenden och handlingar.

I somras kunde jag konstatera vart den krassa genen kom ifrån då min mor Ugglan konstaterade att jag aldrig skulle behöva arbeta en dag till i hela mitt liv OM något skulle hända flyget över atlanten med hela min familj (dvs. alla utom jag och kiddo!). Fru Krass trädde således fram och blev tydlig för mina ögon.

Denna helg har jag fått höra något som fått mig att konstatera att vi har ytterligare en generation krassa individer i den här ”totala familjen”.

Det uppdagades att min son för tre år sedan varit på skolan och hängt i kapprummet i samband med att en mamma kom för att hämta sin dotter. Samtidigt hade det kommit andra föräldrar till ett barn och det var BÅDE mamman och pappan. Barnen hade reagerat på detta faktum, då det är rätt ovanligt att båda dyker upp vid hämtning/lämning.

Min son hade tydligen lugnt konstaterat att:

”-Dom har inte skiljt sig än!”

Det där sista ”än” hade fått mamman att le då det tydligen varit som det mest självklara faktumet i hela världen.

Vi diskuterade detta i helgen och konstaterade att när vi själva gick skolan var barn till ensamstående väldigt FÅ men idag är det nästan mera ovanligt att barn har båda föräldrarna kvar under samma tak.

…sååå jag kan absolut förstå att jag har närt en ”Krass J.R” vid min barm. Blir högintressant att se vad ”En Krass” ur den yngre generationen formas till med tidens tand!

Men först…. MÅNDAG! 🙂

//a

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.