Succén ”Milan junior camp” fortsätter!

Milan Junior camp kommer att hållas för sjätte gången i år, och succé-lägret tycks inte visa några som helst tecken på att avstanna – snarare tvärt om.

– Det är sjätte gången de kommer och trycket i år är större än någonsin. Ifjol fick vi ju sätta stopp på 330 anmälda och då visste vi att en del sponsorplatser skulle tillkomma så vi landade på typ 360 st och då hade vi ändå ca 30 på väntelista. Detta verkar ha satt spår för vi öppnade hemsidan runt årsskiftet och har inte gjort någon som helst reklam om att den öppnat, men ändå är det 108 st anmälda, skrev Nils Öberg, en av arrangörerna ute i Röbäck för någon vecka sedan.
Vi kan väl gissa att den siffran vuxit ytterligare..

Kul så klart att storklubben Milan återkomme varje år till lilla Röbäck, och något tycks de ju definitivt göra rätt där ute.
 

Även Umeå FC upplever samma tillströmning till sin fotbollsskola:
– På en vecka har vi sammanlagt fått in över 180 anmälningar. Vi blev lite tagna på sängen av detta stora intresse, men har nu försäkrat oss om att vi har både planer och ledare för att kunna utöka antalet grupper, skriver klubben på sin hemsida.

Det finns en framtid för fotbolls-Umeå, och jag har  på känn att det på nån dag trillar in ett pm från tidigare nämnda Superettanklubb (ett n???????v)…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.