Tankar: UFC-Mariehem

UFC spelade under onsdags-kvällen sin sista träningsmatch på ett bra tag och "reserverna" var de som luftades. UFC-inställningen var på topp och många gjorde sitt yttersta för att visa upp sig.

Spelarkritik i kortform:

Kamanor: Går från klarhet till klarhet. Bra både defensivt och offensivt även om han ibland (inte jätteofta) hamnar lite snett i positionsspelet. Startar om Joel B inte tillfrisknar, och kanske oavsätt senare i sommar?

Kallay: Hade förmodligen mest boll av alla denna afton och gjorde det många gånger bra. Visade att han har alla möjligheter att bli ett bra förvärv även om han naturligt nog inte riktigt känns som en i kollektivet UFC ännu. Förmodligen hade han varit ännu bättre utan årets tätaste snöfall.

Kargbo: Inte i år men säkert i framtiden. Är den av "de tre" som är längst ifrån startelvan – valpig.

Jonas Nilsson: Verkar målglad inledningsvis precis som i fjol.

Sef Kadihm: Började svagt men växte eftersom. Strålande i slutet och stod för tre ass!

Simon Mårtensson: Såg riktigt bra ut med tanke på att det var nio månader sedan senast, och bjöd på flertalet tekniska nummer. Lite mer träning så… Men framför allt – håll dig skadefri!

Vem tog sig då in i måndagens startelva? Knappast någon skulle jag tro även om Johan Larsson kanske borde känna sig lite hotad. Sedan finns Kalmar-förvärvet eventuelt att tillgå..

Återkommer med lite uppdatering om Burström efter lunch i morgon.

2 kommentarer

  1. uttråkad

    Varför inte döpa om bloggen till UFC-fotbollsbloggen, för det verkar inte finnas mycket mer än fakta om dom?!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.