Tankar om UFC:s genrep

Var och såg UFC:s genrep mot Skellefteå. Förutom att det var kul och se några av de småskadade spelarna åter på planen så fanns också andra glädjeämnen i 6-1-seger.

Jesper Medén: Killen är ju hur bra som helst, och framförallt ruskigt snabb! På det är han ju faktiskt född så sent som 1991 och bör därför ha en hel del utvecklingspotential i sig.

Lamin Sillah: Ett stort nja för mig i fjol med sina många flepass och felbeslut. Nu känns det plötsligt som att han knappt tar ett felbeslut och i princip inte slår bort en passning. På det är han suverän ur ett fysiskt perspektiv. Här skulle jag sätta mig ned och snacka kontraktsförlängning. Med alla mittfältare friska är det förmodligen inte helt dumt tänkt att lira honom som mittback senare i vår.

Jens Stigedahl: med värvningen av Kamara tänkte jag att han får tufft att få speltid, men faktum är att han tycks har tagit både ett och två kliv över vinter.

Jonathan Wiberg: Mårtensson/Persson kan känna flåset i nacken på riktigt nu!

Annars är det väl bara att konstatera att det ser väldigt bra ut för UFC, även om Skellefteå inte visade upp ett värdigt Div I-motstånd. Jag kan inte komma ihåg när de gjorde så här mycket mål på en försäsong senast. Även om motståndet har varit sådär är 37 mål på 13 försäsongsmatcher starkt.

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.