Spelarbetyg: UFC-BP

Vladimir Sudar, 2-: Tvålar ännu en gång även om han nog borde ha fått en frispark. Annars gör han det som kan förväntas bortsett någon slarvig rensning. 

Ali Jasim, 2+: Spelade han? Osynligt vilket brukar vara bra på defensiv planhalva och sämre på offensiv. 
Karl Morten Eek, 3-: Helt okej som vanligt, även om varningen han drar på sig är både onödigt och otroligt slarvig.
Marko Mihajlovic, 3 -: Som vi blivit vana att se honom denna säsong. Bra på huvudet, men lite osäker med boll. Godkänd om det inte vore för den otroligt onödiga varningen på offensiv (!) planhalva.
Joel Burström, 2: Möter riktigt bra motstånd på sin kant och har problem. Inläggen med "fel fot" blir ofta just fel.

Erik Lundström, 3+: Riktigt bra på sin kant fram till dess att han tvingas kliva av. Och jag som gillade vad jag såg där ute på högerkanten…
Ibrahim Kallay, 4: Strålande med boll och alla undrar vad som hänt med den tidigare så anonyme mittfältaren. Från väldigt långt i från starteklvan till väldigt given i startelvan. Tröttnade naturligt nog eftersom, men lär bli Lundströms ersättare på mitten.
Fredrik Wennebro, 2: Nja, tappade lite för mycket boll och blandar lite för mycket bra grejer med dåliga. Önskar mig lite mer jämnhet mellan de olika aktionerna.
Hampus Bohman, 2-: Hade gärna sett ett byte i paus på vänsterkanten. Slår något fint inlägg, men bidrar inte tillräckligt. Varken offensivt eller defensivt.

Adam Chennoufi, 2-: Den spelare som imponerat mest i år gjorde mig mest besviken i går. Tog inte det jobb som kan förväntas, och bidrog knappt i offensiven – som forward..
Danny Persson, 4-: Tillsammans med Kallay klart bäst i UFC denna afton. Springer för två, kommer till lägen och gör framförallt mål. Klockren!

Avbytare:
Johan Larsson, 2: Nja, inläggen blir ofta lika höga som långa och då är det svårt att göra något för anfallarna. Långt i från det han visade i premiären mot Hammarby..
Bryan Wake, 2: Springer och kämpar, men saknar ofta kunnande för att skapa något eget i Superettan.
Niklas Maripuu(spelade för kort): Oväntat bänkad och hann inte bidra med något på de få spelade minutrarna.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.