Precis som jag trodde – både Elm och Svensson från start

Vill inte skryta men en viss föraning hade jag ändå hur den svenska startelva skulle bli.

De flesta kollegorna hade Tobias Hysén till vänster på mitten. Jag var rätt ensam om att tro på Rasmus Elm. Nu valde visserligen Erik Hamrén att skifta plats på Elm och Sebastian Larsson men båda fanns med i min tänkta startuppställning precis som de andra nio Hamrén valde.

Kanske tyder det på bara tur eller att jag tänker som en förbundskapten. Personligen vill jag tro att det inte bara var tur. Sedan kanske jag inte tänker som en förbundskapten heller. Bara att jag gjorde det den här gången och att det i sanningens namn inte fanns så många alternativ att välja mellan.

Sveriges startelva: Andreas Isaksson – Mikael Lustig, Olof Mellberg, Daniel Majstorovic, Martin Olsson – Anders Svensson, Kim Källström – Rasmus Elm, Ola Toivonen, Sebastian Larsson – Johan Elmander.

Nu krävs bara en extraordinär insats av de elva från start, lite underskattning från Hollands sida ett tidigt svenskt mål och…

Kort sagt en massa tur från svensk sida. Då kan man börja packa väskorna och planera för EM i Polen och Ukraina. Om inte så väntar ett ovisst kval  där det också krävs en förbannad massa tur.

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.