Egons blogg

Smått besviken?

 

Inget blev som jag tänkt mig i gårdagens politiska övningar. Av morgonmötet blev det inget. Men vi får hoppas att det blir lite samtal under dagen i ämnet, eller senast på onsdag. På eftermiddagen hade vi ett möte kring vår nya politiska organisation och där kom vi framåt.
Dagen avslutades med stormöte kring akutsjukvården och då främst akutbilen. Det var ett 50-tal personer som kommit och man kan fundera om de representerade de som är för eller emot akutbilen. Avtal och avsiktsförklarning föredrogs och om man var uppmärksam kunde man se att i avsiktsförklaringen, som inte är en bilaga till avtalet, stod det en hel del som inte återfinns i avtalet. Kan det bli mera förvillande? Vad får vi med detta avtal? Du som blev klokare av gårdagens möte, hör av dig så vi andra får ta del.
Dagens övningar börjar med allmänna utskottet, där vi har en rad viktiga frågor att behandla. En fråga gäller avtalet med Landstinget där akutbilen ingår. Efter lunch får personalen information om omorganiseringen, av den kommunala verkasamheter.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.