Edward Riedl (M)

Studiebesök på Flygplatsen i Skellefteå

I veckan som gick besökte jag och oppositionsrådet i Skellefteå Andreas Löwenhöök flygplatsen i Skellefteå. Det var riktigt kul och intressant där vi hade bra möjlighet att prata om för flyget viktiga frågor. På bilden från flygledartornet räknat från vänster. Andreas Löwenhöök, flygplatschefen Robert Lindberg och jag själv.

På bilden ser ni vilken fantastisk resandeutveckling flygplatsen i Skellefteå haft de senaste åren med gott ledarskap, kloka beslut och duktiga medarbetare. Även om vi haft en positiv resandeutveckling i hela Sverige sticker Skellefteå ut markant. Dessutom etableras nya direktförbindelser med utlandet vilket ger de som bor i och omkring Skellefteå bättre resandemöjligheter. Dessutom kommer allt fler turister från andra delar av världen till Norrlnad via just flygplatsen i Skellefteå.

Det här är bonusbilden från besöket på flygplatsen. Då jag är båtintressarad och flygintresserad blir väl båtar på flygplatsen full pott. Dessutom är båten tillverkad i Västerbotten i Långsjöträsk.

Stort tack till flygplatschefen Robert Lindberg och hans medarbetare för ett suveränt besök!

Edward Riedl (M).

Etiketter: ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.