Edward Riedl (M)

Alliansen fortsätter att stärkas i opinionen

Det är som sagt fortfarande långt kvar till valet. Men vi ser nu att alliansen börjar stärkas i opinionsmätningarna. Både centerpartiet och kristdemokraterna är över 4%-spärren samtidigt som stödet för socialdemokraterna minskar. I takt med att de olika regeringsalternativen blir allt tydligare så ser det ut som om alliansen vinner ökat stöd.

 

Läs mer här: http://www.di.se/artiklar/2014/6/1/c-och-kd-over-sparren/

 

Edward Riedl (M).

5 kommentarer

  1. "Dosan"

    Återigen helt fel. De enda som har förtroende för borgarpacket är lögnarna i den över klassen. Alla andra spottar på borgarskiten som ni inför. Osolidariskt och människofientligt. Dessutom har du fel, KD är långt under fyraprocentspärren precis som Centern och FP, och kommer att åka ut ur systemet i höst. Så enkelt är det, fakta. Om du säger annorlunda så ljuger du.

  2. Chrille

    Tar ni bort utestängande sysselsättningsfasen för långtidsarbetslösa med riktiga åtgärder av faktiska jobb med pensionsgrundande inkomster så kan ni ta igen dem förlorade procentenheter ni har idag.
    Att fortsätta med FAS 3 så ökar ni ohälsan bland arbetslösa med eran jobbpolitik och ni ska tala om ordning och reda om statsfinanserna, dock usla på hälsofrämjande politik där ni inte har någon ordning på arbetsmarknaden som främja individens möjligheter att stå på egna ben. Vad tänker ni göra för alla 56% långtidsarbetslösa funktionsnedsatta personerna livssituationer som också kan ge vinster för företagen att ha som kolleger. Deras kunskaper och förmågor är underskattade.
    Allt hänger inte på jobbet och ordning på ekonomin – utan också självförverkligande livsresor är större vikt där ett fast tillvaro som skapar mjuka rikedomar och här tillför vårt lands välstånd, som nu raseras av eran politik.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.