Edward Riedl (M)

Hot, trakasserier och våld som politisk metod…

Hot, trakasserier och våld som politisk metod är alltid fel! Igår blev jag och socialdemokrat intervjuade på P4 Västerbotten då vi båda råkat ut för olika typer hot, skadegörelse och trakasserier. Det är tyvärr inget nytt att ledande politiker råkar ut för detta. Däremot är det av största vikt att vi aldrig låter odemokratiska krafter påverka politiken och politiska beslut. Det är ni väljare som ska påverka utvecklingen i Sverige och inte små odemokratiska ytterlighetsgrupper. Här behöver vi vara samlade över parti och blockgränserna.

Edward Riedl (M).

2 kommentarer

  1. Pilens

    Åter igen skriver du klokt, förståndigt och självklart. Alla normala människor håller med dig och Fanny om att politiskt motiverade hot aldrig kan accepteras i ett demokratiskt samhälle!
    Men nu till din partiledning. Statsminister Reinfeldt sa 2010-09-14 ”Jag vill gärna påpeka att de som lever på att driva upp ett vi- och dom-tänkande och ett i grunden hatfullt sätt att se på relationer mellan människor inte ska bli förvånade om sådant händer.” angående våld och hot mot SD-politiker.
    Åter igen rimmar det du skriver illa med vad din partiledning säger. Vem ska vi väljare tro på, Edward eller M´s partiledning?

    • Edward Riedl (inläggsförfattare)

      Jag vet att Fredrik tar hot och våld på största allvar oavsett mot vem det riktar sig.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.