Edward Riedl (M)

På söndag röstar jag JA

Grundproblemet i landstinget är att socialdemokraterna misskött ekonomin under många år. Försöken från socialdemokraterna att skylla de egna misslyckandena i Västerbotten på alliansregeringen är inget annat än undanflykter. Landstinget i Västerbotten har haft problem med ekonomin de senaste 20 åren. Alliansregeringen har endast suttit vid makten 7 av dessa 20 år. På söndag röstar jag ja men vill påminna alla västerbottningar om att det viktiga valet är om ganska precis ett år då ni har möjligheten att rösta bort socialdemokraterna i landstinget och prova något nytt.

 

Edward Riedl (M).

2 kommentarer

  1. JonasE

    Även jag röstar ja i detta, – men det skulle vara intressant att höra vad ni anser är lösningen på de ekonomiska problemen som ligger bakom allt detta, för att blint rösta bort Socialdemokraterna för att sen tro att allt blir bättre. är bara korkat utan att veta vad alternativet egentligen innebär ??.

    I Vindeln röstade man ju bort Socialdemokraterna, men blev det bättre för det ??, för ekonomin tycks halta lika illa som förr där, så vad är egentligen alternativet och är det verkligen bättre ??.

    • Edward Riedl (inläggsförfattare)

      Det finns flera svar på din fråga. Alliansens landstingsbudget finns att ladda ner på nätet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.