Edward Riedl (M)

En dag i äktenskapets tecken…

Idag har jag glädjen att först närvara en nära bekants bröllop och därefter skall jag själv förrätta en vigsel. Det politiska uppdraget innehåller varierande moment varav många är mycket påfrestande. Vetskapen om vilka behov som finns skall alltid vägas mot begränsade och i vissa fall minskande resurser att möta dessa med. Det är ett stort ansvar som vilar på alla förtroendevaldas axlar. I det skenet är det fantastiskt att som förtroendevald erhålla rätten att förrätta vigslar. Att vara en del i ett av människors mest lustfyllda situationer, som vigselförrättare, är ett av det politiska uppdragets största förmåner.

Jag skall förrätta dagens vigsel utomhus – Så jag hoppas att solen fortsätter att skina ytterligare några timmar. Dessutom hoppas jag så många som möjligt passar på att njuta av denna vackra sensommardag.

Edward Riedl, gruppledare i landstinget (M).

2 kommentarer

  1. Joakim Strömdahl

    Hej Edward!
    Vill genom denna kommentar tacka för att du medverka vid vår stora dag där jag och Camilla ingick äktenskap. Solen sken och skumpan var precis lagom torr till de utsökta snittarna. En mycket bra start på en fantastisk dag/kväll samt ett långt och lyckligt äktenskap. Tack för att du tog dig tid och lycka till med den fortsatta karriären mot kammaren!

    Vänligaste hälsningar Joakim Strömdahl

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.