Edward Riedl (M)

Mona Sahlin (S) chartrar lyxjet till Mallorca….

Skandalnyheten på Aftonbladet är idag Mona Sahlins chartrade lyxjet till Mallorca för att delta på festfixarens Micael Bindefelds 50-årskalas. Medierådgivaren Paul Ronge menar att hon inte borde företagit resan när så många av hennes väljare lever under andra förhållanden.

Men hon betalar faktiskt för kalaset med egna pengar. Varför behöver vi andra lägga oss i vad hon gör med sina egna pengar? Det borde rimligen enligt mig vara hennes ensak. På samma sätt var det med hennes föregångare fd. statsminister Göran Persson som köpte en herrgård i Sörmland för sina pengar. Inte heller det har något med oss andra att göra.

Men med handen på hjärtat så tycker jag inte särskilt synd om någon av dem. För de båda företräder avundsjukan och missunsamheten i svensk politik. Då är det inte så konstigt att det smäller tillbaka när de själva svävar ut. Men det bästa vore givetvis om vi i Sverige på allvar kunde göra oss av med jantefasonerna istället för att som Mona hylla dem och sedan själv bryta mot dem.

Edward Riedl, gruppledare i landstinget (M).

Etiketter: ,

En kommentar

  1. ruttan

    hon skall inte ha så mycket pengar så att det räcker att chartra privatflyg, det hör hemma bland högerfolket, som beskylls för allt det som den kvinnan eftersträvar, makt rikedom (privat)konsumtionsöverflöd, rysk kaviar och brillianter, CHAMPAGNE, trots att hon förmodligen inte kan stava till det, hon skall bo i en 3:a i Rinkeby, umgås med sina vänner islamisterna, skall hon flyga får det bli med charterflyg som alla de får göra som tror att hon sympatiserar med dem, det gör hon INTE, trots att de röstar på henne och hennes parti, de flesta sossepampar bor i kommuner som styrs av de HÖGERN

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.