Edward Riedl (M)

Vattenfalls tyska kolkraftverk köptes under en socialdemokratisk regering

Socialdemokratisk historiebeskrivning borde bli ett eget akademiskt ämne. Oavsett om det handlar om krisen i början av 1990-talet, den nuvarande globala finanskrisen eller hur vattenfall blev med tyska kolkraftverk så kan allt skyllas på en borgerlig regering.

Att 1990-talskrisen sedan var ett resultat av den svenska politiken på 1980-talet (med socialdemokratiska regeringar) med avreglering av finansmarkanden och en långvarigt uppbyggd bolånebubbla kan trollas bort.

Att den globala finanskrisen har mycket lite att göra med alliansregeringen kan trollas bort.

Att de tyska kolkraftverken  i själva verket inköptes under en socialdemokratisk regering innan alliansregeringen tillträdde 2006 kan också trollas bort.

All fakta kan trollas bort med den nya disiplinen "socialdemokratisk historiebeskrivning". Visst är det fantastiskt.

Edward Riedl (M).

Etiketter: , ,

2 kommentarer

  1. leif

    Du är ju ganska bra att trolla med ”fakta” själv. Kasta inte sten i glashus.

    Det är ganska intressant att följa alla politikerbloggar här på vk.se. Alla som förvånas över politikerföraktet borde bara läsa era bloggar, ingen skulle någonsin bli förvånad mer.

  2. Edward Riedl

    Svar till leif (2009-12-02 18:16)
    Det är frivilligt att läsa bloggarna. Men jag är glad att du är en flitig besökare på min. Politikerförakt kommer nog alltid att finnas i olika utsträckning och troligen kommer ingen enskild politiker att vara älskad av alla.

    Däremot anser jag inte att jag trollar med fakta. Har jag haft fel är jag den förste att be om ursäkt. Men eftersom du inte kommer med något exempel blir det svårt att bemöta ditt påstående.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.