Edward Riedl (M)

Lars Ohly (V) pekar finger

Inte ens om man blir arg får man bete sig så här.

Edward Riedl (M).

Etiketter: ,

14 kommentarer

  1. leif

    från 2006… Nästan som om man skulle komma dragande med de rasistiska moderaterna i valstugorna för x antal år sen. Dåligt gjort då men lika illa att komma med det nu, helst att du inte skriver när detta skedde.

  2. Besviken

    Kliv ur sandlådan, filmklipp ur sitt samanhang. Förskona oss från detta. Har ni inget riktigt att debattera längre. Moderaterna verkar bli mer och mer desperata, men vem kan lita på någon som slår undan fötterna på en.

  3. Med Dr

    Mycket relevant inlägg från herr Riedl. Argumenten tryter för Lars Ohly och då visar han fingret. Det är ju rent trams att kalla panelmedlemmen för extrem höger. Det är inte ryckt ur sitt sammanhang utan speglar precis vad som hände.

  4. Johan Karlsson

    En klassiker! Dock tycker jag mest det är humor över detta, har man inga argument kan man alltid räcka fingret!

    Mer allvarligt är väl Ohlys syn på demokratien. Hans behandling av Kirunasvenskarna, hans tårar då Berlinmuren föll, hans hyllningar av diktaturer. Fler lik i garderoben än (V) har nog inget svenskt parti, vare sig i eller utanför riksdagen.

  5. Edward Riedl

    Svar till leif (2010-02-11 16:42)
    Skillnaden är då att de moderater som hade sådana åsikter uteslöts ur vårat parti. Lars Ohly är fortfarande partiledare. Det är den stora skillnaden som jag kan se det.

  6. Pimpinella

    Roligt klipp, herr McCarthy! Det är intressant att ni väljer att tolka det hela som att det var Lars Ohly som hade slut på argument och därför visade fingret. I eran värld kan det inte vara så att det var den fräcka debattören som i brist på argument slängde spelade på kommunistkortet.

  7. Edward Riedl

    Svar till Pimpinella (2010-02-13 18:14)
    Oaktat vad kvinnan säger till Lars Ohly så bör han vara mer städad än att räcka henne fingret. Åtminstone är det min uppfattning.

  8. Jonas

    Du är väl för onyanserad Hr Blå – tänk på dina ”pekfingrar” till dom som kommenterar på din blogg – ”otrevlig””tråkig””tillför inget i debatten” och så vidare – innan du tar dessa stora ord om Lars Ohly i din ”blåa” mun!

  9. humor

    Det var ju skitroligt och det håller ju än tre och ett halvt år senare. Efter fingret bestämde jag mig för att rösta V så länge Ohly är kvar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.