Edward Riedl (M)

Kvinnlig härskarteknik?

Socialminister Göran Hägglund KD) beskylldes av en socialdemokratisk riksdagsledamot för att har räckt ut tungen – Men inte riktigt åt henne. Se inslaget och se hur smutsig valrörelsen riskerar att bli. Vore det inte bättre att debattera politik istället för att beskylla sina politiska motståndare för en det ena och än det andra?

 Edward Riedl (M).

Etiketter:

9 kommentarer

  1. fickpingis snart bötesbelagt

    Dags och remma upp politiken så den blir rumsren och rödrosig. Räcka ut tungan är för övrigt en delikatess. De flesta brukar ge fingret numera. Kärt barn har många namn, Ohly är ett. ”Värre” är när något siktar med fingret mot någon som missuppfattar situationen. KD fick en lejd hitman häromsistens när en sosse vantolka en fingerstump in absurdum.
    Nog har det blivit ett dagis. Snart säger nog även riksdsagsledamöter att frågor är för fåniga för att besvaras. Härskarteknikerna står som spön i backen allt från fjollträsk till volgsjö.

  2. Moderat

    Men vad gör Green då? Pekar med hela handen, pekar med fingret, pekar med pennan, slår pennan i bordet. Mäkta irriterad är hon och visar det. Bam bam så samlar vi alla papper och viftar med händerna på alla de vis. Snacka om skådespeleri och härskartekniker. Äh, hon är ju bara förbannad och visar det. Ska man inte få besvara samma sånt? En uträckt tunga förtjänade hon även om det inte var till henne.

  3. Edward Riedl

    Svar till fickpingis snart bötesbelagt (2010-03-10 08:22)
    Jag försvar ingen som väljer att misstolka sina politiska motståndare för att vinna billiga poänger. Vi politiker skall ägna oss åt politik och inte lekstuga.

  4. Edward Riedl

    Svar till Moderat (2010-03-10 08:28)
    Okvädesord och fula gester hör inte hemma i politiken lika lite som mevetna misstolkningar av desamma. Men det ger inte fri lejd att bete sig illa heller.

  5. Edward Riedl

    Svar till Vidar (2010-03-10 09:20)
    Jag delar inte din beskrivning av verkligheten. Men jag lider med alla andra när svaga människor hamnar i kläm. Sådant skall vi givetvis arbeta för att minimera.

  6. Edward Riedl

    Svar till Magnus (2010-03-10 23:48)
    Jag är övertygad om att läsarna genomskådar den här typen av försök att demonisera politiska motståndare. Jag misstror inga andra politikers vilja att göra gott. Däremot har jag gärna en debatt om hur vi på bästa sätt skall åstakomma ett bra samhälle för alla.

    Du och andra med dig försöker istället påvisa att de politiska motståndarna är onda och har onda syften. Som sagt tror jag det slår tillbaka mot er själva i slutändan.

  7. Wotan

    ”Du och andra med dig försöker istället påvisa att de politiska motståndarna är onda och har onda syften. ”

    Sen går du själv och skriver ”Socialdemokraterna vill göra 10.000 personer arbetslösa” och om ”Sossar som hjälper de främlingsfientliga”. Det gamla klassiska glashuset.

    Nej, det handlar inte om att politiker är onda och vill människor illa, det handlar om konsekvenser av politiken. Om du fräser åt folk som demoniserar (M) på grund av er politiks konsekvenser så får du lugna ner din egen svada själv.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.