Edward Riedl (M)

Reinfeldt gör ett bra jobb

I mätning efter mätning ligger statsminister Fredrik Reinfeldt i topp. Det ansvarsfulla och lyssnande ledarskapet är modernt och populärt. Nu senast i en mätning från Synovate jämförs Reinfeldt mot Sahlin och siffrorna talar sitt tydliga språk. Människor har förtroende för Reinfeldt.

Edward Riedl (M).

Etiketter: , , ,

15 kommentarer

  1. leif

    Det är 1:a aprik idag. Kan inte ni politiker göra det till en dag då ni faktiskt pratar sanning? Reinfeldt = bra jobb. fråga dom svaga i samhället så får du en bra sanning. Men dom räknas ju inte i dagens alliansSverige

  2. Edward Riedl

    Svar till Tankesmedjan Axiom (2010-04-01 13:33)
    Är du samma svergiedemokrat som dyker upp i olika skepnader och sedan blir avstängd? Eller är du någon enskild eller samling vänstermänniskor som försöker smutsa ner moderaterna genom att sammankoppla oss med sverigedemokrater?

    Oavsett vem/vilka du/ni är så borde ni våga träda fram med vem/vilka du/ni är. Men troligen finns det ingen som vågar stå för den smörjan som skrivs under signaturen Tankesmedjan Axiom…

  3. Tankesmedjan Axiom

    Anklagad från att vara sverigedemokrater till vänstermänniskor i samma stycke. Kanske avslöjar du dina mörka inre tankar om avhoppade moderater nu, för ett svar på den frågan verkar aldrig komma.

    Vad i moderaternas värdegrund gör att så många av era mångåriga anhängare lockas över till SD?

  4. Edward Riedl

    Svar till Tankesmedjan Axiom (2010-04-03 10:40)
    Tyvärr finns det personer inom alla partier som bär på främlingsfientliga åsikter. Jag är glad att de som finns/funnits hos oss faktiskt lämnar moderaterna då de inte känner sig hemma i vårt parti. Jag ser det inte som en förlust utan precis tvärtom som en vinst för mitt parti.

    Istället för att du/ni blir inndignerade över mitt påstående så kan du/ni istället öppet och ärligt i vanlig demokratisk anda berätta vem som finns bakom era skrivna ord. Eller har du/ni något att dölja? Kom fram i ljuset.

  5. Tankesmedjan Axiom

    Så du ger avhoppare från moderaterna stämpeln främlingsfientliga, är inte det ett syniskt synsätt?
    Står inte Moderaterna för *alla människors har lika värde* längre eller är det bara ett uttryck ni använder när det passar? Riskerar inte mångfalden i partiet att bli likriktad när alla ”obekväma” ska bort?

  6. Edward Riedl

    Svar till Tankesmedjan Axiom (2010-04-03 22:03)
    Ofta är främlingsfientliga personer likt du/ni skygga personer som inte gärna skyltar med era åsikter. En ärlig fråga till dig/er. Om ni nu skäms för era åsikter så pass mycket att ni inte vågar synas i samband med dem: Funderar ni aldrig om det är så att alla andra kanske har rätt?

    De moderater, centerpartister och andra som istället valt att gå till SD är ingen förlust utan precis tvärtom. Det är bra att personer med främlingsfientliga åsikter inte känner sig hemma hos oss.

    Sedan har du/ni blandat ihop begreppen. Alla människors lika värde utgår inte från deras åsikter.

  7. Tankesmedjan Axiom

    13 av de 25 som toppar SD:s riksdaglista är avhoppade moderater. Nu tycks det rendera i att alla kritiska röster klassas som främlingsfientliga av desperata moderater.

    Avhopparna är som tur för oss granskare inte anonyma Varannan topprankad sverigedemokrat har alltså historiskt delat den moderata värdegrunden. Vad är det som händer och hänt i det moderata moderpartiet när man lyckats fostrat så många blivande sverigedemokrater?

    Kanske kan Herr Edward Riedl svara på denna fråga utan att klistra egentillverkade epitet på Tankesmedjan Axiom.

  8. Edward Riedl

    Svar till Rötberättigad 2010 (2010-04-04 10:13)
    En professor som vill sänka lönerna för människor kan du väl inte vilja koppla ihop med något politiskt parti? Jag tror faktiskt inte ens att socialdemokraterna vill lösa arbetslösheten med sänkta löner för lågutbildade…

  9. Edward Riedl

    Svar till Tankesmedjan Axiom (2010-04-04 13:03)
    Troligen är du en politisk motståndare på vänsterkanten som med smutsiga metoder försöker smutskasta moderaterna. Jag är helt övertygad om att sådant slår tillbaka på ditt eget parti i slutändan. Det är nog få som verkligen tror att moderater är främlingsfientliga.

    Som jag sagt tidigare är det i mitt parti inget problem när sådana personer väljer att lämna oss. Tvärtom är det bra att de inte känner sig hemma här.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.