Edward Riedl (M)

Fuskbyggarna

Partisekreteraren Per Schlingmann (M) skrädde inte orden när han beskrev "fuskbyggarna" Sahlin (S), Ohly (V) och Wetterstrand (MP). Även finansministern Anders Borg (M) går nu till hårt angrepp mot vänsterkartellen vars förslag är skadliga för svensk ekonomi och svensk arbetsmarknad och sammantaget kan leda till fullständigt jobbstopp. Sverige har inte råd med fyra är med fuskbyggare vid makten. Sverige behöver fortsatt alliansstyre för jobbens och välfärdens skull.

Edward Riedl (M).

Etiketter: , , , , , ,

27 kommentarer

  1. Pär Andersson

    Jag trodde i min enfald att rubriken innebar att du skulle beklaga det fatala fusket med röster som ”Reinfeldts närmaste man” Wessberg introducerat i Det nya arbetarpartiet. Detta fusk är ju trots allt konstaterat och verifierat av somliga av de inblandade till skillnad emot det förmodade fusk du yrar om i bloggen.

  2. Pelle

    Som vanligt Edward är du ute och cyklar, vad Sveriges folk inte har råd med är fyra ytterligare år med alliansens skattepolitik, den omvända ”Robin Hood” politiken – att ta från de som har det sämst och ge till de som redan har det bra!!!

  3. leif

    Hoppas du är på riksstämman idag så ni kan diskutera hur ni skall fuska ännu mer. Det kanske kommer ett namnbyte till Fuskeraterna i eftermiddag. Snacka om att ha huvudet i ett hål, börja snacka om fuskbyggare när det egna partiet är fullt av fuskare. Varför skall alltid rika människor fuska, det borde ni väl veta i erat parti?

  4. Oscar

    Edward om youtubeinslaget som ”Axiom” skriver om nedan är sant och inte någon fejk så är det skrämmande hur tydligt ni visar er blåa själ!

    Är detta sant så ligger ni till höger om SD i frågan om invandrare och borde inte få sitta i en Svensk riksdag och abolut inte i regeringsställning.

    Är det dags att ta på de ”bruna skjortorna” efter er konferans i Göteborg?

  5. Fusk än en gång

    Jag tror Du skall börja med att rensa ut ”fuskarna” som Du har i de egna leden. Men som jag skrivit tidigare Högerpolitiker och demokratiskt fattade lagar/regler är tydligen två vitt skilda saker. Du Edward måste väl åtminstone offentligt be om ursäkt för vad Dina Högerpolitiker har ställt till med. Eller har Du svårt för det?

  6. lf

    Man tar sig för pannan.Du skall prata om fusk.Din partisekreterare bör nog ägna sin tid åt att rensa i de egna leden.

  7. Edward Riedl

    Svar till Tankesmedjan Axiom (2010-04-17 09:20)
    Att du/ni orkar sprida sådan dynga i den offentliga debatten. Antingen är ni sverigedemokrater som sprider denna dynga eller så är ni socialister av någon sort som försöker svartmåla moderater och alliansen.

  8. Edward Riedl

    Svar till Pär Andersson (2010-04-17 09:34)
    Dömda för riktigt valfusk är det så vitt jag känner till i Sverige bara socialdemokrater som blivit. Däremot är det säkert alltid kul när motståndarpartierna brottas med interna konflikter som kan ta sig i liknande uttryck.

  9. Edward Riedl

    Svar till leif (2010-04-17 11:26)
    Dömda för riktigt valfusk är det så vitt jag känner till i Sverige bara socialdemokrater som blivit. Däremot är det säkert alltid kul när motståndarpartierna brottas med interna konflikter som kan ta sig i liknande uttryck.

  10. Edward Riedl

    Svar till lf (2010-04-17 16:35)
    Dömda för riktigt valfusk är det så vitt jag känner till i Sverige bara socialdemokrater som blivit. Däremot är det säkert alltid kul när motståndarpartierna brottas med interna konflikter som kan ta sig i liknande uttryck.

  11. Edward Riedl

    Svar till Fusk än en gång (2010-04-17 12:10)
    Dömda för riktigt valfusk är det så vitt jag känner till i Sverige bara socialdemokrater som blivit. Däremot är det säkert alltid kul när motståndarpartierna brottas med interna konflikter som kan ta sig i liknande uttryck.

  12. Edward Riedl

    Svar till Pelle (2010-04-17 11:18)
    Vad Sverige inte har råd med är det jobbstopp som ett röd-grönt styre skulle innebära. Om färre jobbar och betalar skatt kommer välfärden att försämras.

  13. Edward Riedl

    Svar till Oscar (2010-04-17 11:30)
    Tyvärr har det kommit in både sverigedemokrater och socialister som med olika syften försöker svartmåla moderaterna och alliansen. Vilket du kan tänkas tillhöra har jag dock ingen aning om. Men den som seriöst vill debattera dessa frågor med mig får gärna göra det utan att vara anonym.

  14. lf

    Menar du att ni inte har bedrivit metoder för att köpa väljare?
    EV kommer aldrig att bli trovärdig som riksdagsman.

  15. Pär Andersson

    Oj då, det är andra gången idag jag får ett standardsvar. Enda skillnaden är att ditt tidsbesparande och oseriösa knep har en viss anknytning till kommentarerna. Seriöst!

  16. Isak

    Svårt att veta vad Herr Schlingmann menar. Menar han att
    det är fuskat i samhällsbyggeriet. Varken Wetterstrand eller Ohly har deltagit i någon tidigare regering. Möj-
    ligen skulle Sahlin kunna anklagas för tiden före 2006.
    Men då skulle väl Moderaterna ha anklagat Sahlin vid förra
    valet. Humorn i det Moderata partiet är långsökt, men det
    både skrattades och applåderades långt och länge. Att det
    sen hade skålats en hel del, underlättade säkert skrattet.
    Skrattar bäst som skrattar sist. Antagligen så kommer välj-
    arna att avslöja fuskbygget den 19 sept.

  17. lf

    Edvard trycker på en tangent.då svarar han väljarna.Han gör det lätt för sig,han trycker bara på en tangent så har han löst svaret till väljarna.Låt er inte luras av hans taskspel.

  18. Oscar

    Jag har lovat mina ”nära och kära” att jag aldrig skulle gå ut i en offentlig debatt om politik men nu är du så ”störande” att jag ställer upp på en offentlig debatt med dig när och var du väljer.

    Meddela på din blogg var och när så kommer jag och debatterar om vad politiken skall handla om, jag är numera partipolitiskt obunden men har varit medlem i ert parti!

  19. Edward Riedl

    Svar till lf (2010-04-18 18:45)
    Vad jag känner till är det bara socialdemokrater som valfuskat i ett allmänt val – De blev dömda för detta. Sedan har vad jag känner till en moderat i Stockholm erkänt att han fuskat i ett internt provval i moderaterna (vilket inte är ett allmänt val). Sedan är det andra som beskyllts för detta (av sina interna politiska motståndare) utan att det kunnat bevisas. Men allt fusk är givetvis fel och skall leda till konsekvenser.

  20. Edward Riedl

    Svar till Pär Andersson (2010-04-18 19:21)
    När flera personer ställer samma frågor kopierar jag mina svar på samma sätt. Hur du kan få detta till fusk är för mig obegripligt. Vad kallar du då Holmlund (S) med flera som inte besvarar alls?

  21. Edward Riedl

    Svar till lf (2010-04-18 20:16)
    Ställer tre personer får de samma svar. Inget konstigt i detta. Kritisera hellre politiker likt Holmlund (S) mfl som inte besvarar de som kommenterar.

  22. Edward Riedl

    Svar till Oscar (2010-04-18 20:56)
    Jag noterar att många moderatkritiker tidigare säger sig ha varit medlemmar i moderaterna.

    Sedan ordnar vi inte offentliga debatter med enskilda kritiker utan debatterar huvudsakligen med de andra partierna som ställer upp i höstens val. Min gissning är att samtliga partier agerar på det sättet. Men vi kan gärna föra en dialog på bloggen.

  23. Pär Andersson

    För det första skrev jag inte att du fuskade utan att du använde ett oseriöst sätt att bemöta mig på. När det så gäller Holmlund är faktiskt en av de saker jag beundrar honom för förmågan att alltid gå vidare. Han säger vad han tycker i en fråga och låter frågan stanna där. Visst kan bloggen vara ett debattforum, men Lennart har antagligen upptäckt att vitsen med att möta anonyma figurer och/eller deltagare som inte kan vara engagerade är begränsad och ett slöseri med tid.

  24. Edward Riedl

    Svar till Pär Andersson (2010-04-20 14:16)
    Då begriper jag mig än mindre på din tidigare kommentar där du upprördes av att du fick samma svar på din fråga som redan hade ställts av andra som kommenterat.

  25. lars valler

    Bara så att vi för fram att skatt på arbete har inget med jobbstopp att göra ty då skulle väl enligt den principen sverige avstannat nör vi införde gemensam finansierad välfärd under förra seklet. Säg istället som det är att kostnaderna för en anställd ökar. Sen kan vi alltid prata om vad denna skatt leder til i välfärd som verkar vara underfinansierad i dag då vi inte har råd att ha en sjukföräkring för de som återgår i jobb utan har en karens om 3 mån.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.