Edward Riedl (M)

Justitieministern på grillat hemma i trädgården

En bättre bild från grillningen hemma i trädgården igår. Efter lunchen for vi på ett studiebesök på barnahuset. Intressant att lyssna och se hur myndigheter jobbar tillsammans för barnens bästa.

Edward Riedl (M).

Etiketter: , , ,

20 kommentarer

  1. Pelle

    Inte blev den bilden bättre med tre ”blåingar” tillagande Amerikansk mat och ”jublande” över Amerikansk politik, diskuterade ni dessutom något samlat försvar för Israelisk politik?

  2. Andreas O

    Varför ändrar du tiden på inlägget hela tiden? Antingen är du så ivrig på att visa vilket rikt sällskap du har haft, eller så är du ivrig på klick.

    Båda är pinsamma edvard

  3. Leif

    Palle : dom skålar över alliansen nu ska tvinga ut handikappade i arbete. Helt i Adolf Reinfeldts anda

  4. Anders Johansson

    Ser gått ut! Jag har läst att (M) är på gång att ändra i LAS och det är bra! Små steg utan att skrämma väljarna, bra taktik! Man hade också som förslag om att medlingsinstitutet bör förstärkas för att MI är viktigt för en väl fungerande lönebildning. Vet du vad dessa förstärkningar innebär??

  5. Lennart

    Pinsamt Edward, pinsamt. Medans ni moderater förstör liv genom att utförsäkra svårt sjuka människor lägger du ut bilder på dig vid en stor monstergrill och skryter om hur mycket mat du ger alla speciella människor. Istället för att ”slicka röv” och bjuda dom som verkligen INTE behöver det kan du väl skänka en slant till hjärnforskning… ja, för nått fel är det väl på dig?

  6. Till Lennart

    Självklart måste man ju bjuda de rika på saker, det är ju det deras politik går ut på. Ta från de fattiga och ge till de rika.

    Att man då som rik står och slavar åt en annan rikare har med åldern att göra. Man måste smöra för att klättra på de rikas stege såklart. Ju högre och man kan klättra och ju mer människor man sparkar nedåt desto bättre.

  7. Edward Riedl

    Svar till Pelle (2010-06-05 11:36)
    Vi pratade om hur vi skall göra samhället bättre för människor. Inget av det som du skriver om var uppe i våra samtal – Vilket jag inte tror att du trodde förvisso.

  8. Edward Riedl

    Svar till Palle (2010-06-05 12:21)
    Tror du verkligen att det finns politiker/människor som jäklas med andra och njuter av det dessutom?

    Faktum är att vi försöker förbättra för både de enskilda och deras möjligheter att komma tillbaka tillarbetslivet men också få till en modell som fungerar även i framtiden.

  9. Edward Riedl

    Svar till Andreas O (2010-06-05 14:37)
    Jag förstår uppriktigt inte vad du menar? Jag har skirvit två inlägg om detta. Det andra inlägget skrev jag när jag fick en bättre bild mailad till mig.

  10. Edward Riedl

    Svar till Leif (2010-06-05 22:13)
    Otrevlig och osaklig kommentar som vittnar om dåligt omdöme från den som skriver. Jag har noterat att inlägg som jämför alliansen och dess företrädare med nazism och annat otrevligt ökat. Jag undrar vem eller vilka som står bakom dessa typer av inlägg.

  11. Edward Riedl

    Svar till Anders Johansson (2010-06-06 06:58)
    Vi moderater har tvärtemot vad du försöker antyda tydligt deklarerat var vi står i denna fråga. Det innebär inte att vi inte kan tänka oss olika förändringar vilket jag även gissar att de röd-gröna kan tänka sig i framtiden. Men vi är tydliga med vilken modell som skall gälla.

  12. Marie

    Men snälla någon. Är det svårt att förstå att vissa blir avundsjuka? Försök föreställa dig hur det är att leva i underklassen och få kämpa varje månad med att få ekonomin att gå ihop? Du har ingen aning om vilken kamp vi har och ni gör det inte bättre av att kasta ut utförsäkrade på gatan.

  13. betraktaren

    Här är det låg nivå på vad som skrivs.Det är nästan så man skäms, å era vägnar, på era kommentarer. Fy säger jag!

  14. Edward Riedl

    Svar till Marie (2010-06-08 11:45)
    Att i välfärdslandet Sverige drivas av sådan avundsjuka att man mår dåligt för att någon äter grillat känns mer konstruerat än ärligt menat.

  15. Edward Riedl

    Svar till betraktaren (2010-06-08 12:19)
    Jag tror många känner precis som det som du ger uttryck för i din kommentar. Ibland undrar jag faktiskt vilka som verkligen finns bakom dessa kommentarer.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.