Edward Riedl (M)

Vi moderater kommer fortsätta med vår kampanj

Den moderata kampanjen i Västerbotten har många olika inslag. Det som verkar uppröra socialdemokraterna allra mest är att vi faktiskt är ute och träffar väljare. Kanske något för socialdemokraterna själva att testa. En del i vår kampanj är att iklädda m-tröjor och m-jackor besöka olika tillställningar där det är mycket folk. De som vill, vilket är rätt många, komma fram och prata politik med oss är välkomna. När vi besöker idrottstillställningar delar vi inte ut något partimaterial utan finns där för den som vill prata med oss. Vi kallar det en del i vår kampanj. Jag struntar högaktningsfullt i vad Lennart Holmlund (S) eller Lena Sandlin (S) lägger i begreppet kampanj.

Detta var också vad som hände på Umeå fotbollsfestival – Vi var fem moderater iklädda  m-tröjor som gick runt på området utan att dela ut material. Visst pratade vi politik med dem som kom fram till oss – Men inget annat.

Den här typen av kampanjer kommer vi också att fortsätta med även om vissa sossar tycker det är jobbigt att vi träffar väljarna. Men vi lever tack och lov inte i någon enpartistat även om vissa verkar tro det.

Läs gärna Anders Ågrens (M) blogg i samma ämne.

Edward Riedl (M).

Etiketter: , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.