Edward Riedl (M)

100 000 fler i arbete trots global finanskris med alliansregeringen

Trots den djupa globala ekonomiska krisen har sysselsättningen i Sverige ökat med inte mindre än 100 000 personer. Sverige har Europas mest välskötta ekonomi och nu också den snabbast växande ekonomin i hela Europa. Det finns mycket kvar att göra. Men att som de röd-gröna påstå att det råder katastrotillstånd i Sverige blir bara oseriöst. Troligen är det också vad allt fler väljare inser när de lämnar de röd-gröna för alliansen.

Edward Riedl (M).

Etiketter: , ,

6 kommentarer

  1. litentanta

    Komma med en helt annan fråga, kan DU (som jag ser överallt vartän jag tittar i dessa dagar..) försöka förklara för mig HUR den här nya sjukförsäkringsreformen har utfallit? VAR den är lyckad (förutom de 12 miljarderna ni plockade bort och kunde använda till andra saker..) och hur vi som sitter mitt i eländet ska orka med?
    Ingenstans får man ett vettigt bemötande av en borgerlig politiker, alla blundar, kör med falsk statistik och struntar i de enorma följderna det blir för många av oss. Bjud på lite ärlighet nu, jag tvingas titta på dig på bussen, visst kan du svara mig då?

  2. Tveksamma siffror

    Moderaterna är det ett parti för att få folk i arbete eller är det ett parti som i första hand företräder och värnar om de som förvärvsarbetar? Som bekant är det en viss skillnad att vara ett arbetarparti och arbetarEparti.

  3. Edward Riedl

    Svar till litentanta (2010-09-14 18:24)
    Jag har inga problem att träffa dig och sätta mig ner och föra ett samtal kring sjukförsäkringen. Är du uppriktig så är det bara att du hör av dig.

  4. Edward Riedl

    Svar till Tveksamma siffror (2010-09-14 19:43)
    Statistiken talar sitt tydliga språk. Vi är ett parti som trots global ekonomisk kris klarar de nya jobben och se till att de som arbetar får det bättre.

  5. litentanta

    Kanske är jag helt ute och cyklar när jag tror att det finns fler än mig härute som vill veta lite mer? Jag tror tom att du skulle kunna höja ditt läsarantal om du fixade ihop ett bra inlägg med vad som har förbättrats, och ja, jag är uppriktig men INTE ensam.

    Vad tror du om det alternativet, en liten fundering och ett litet, eller hellre längre, inlägg om just den delen av er politik? Gissar att du redan har läst vad Bernt Olofsson på Af här i Umeå gick ut med den 6/9 i VF
    http://www.folkbladet.nu/?p=180546

    Saknar helt bemötande på det här i stan, hur tänker du?

  6. Edward Riedl

    Svar till litentanta (2010-09-14 22:46)
    Tyvärr hinner jag inte läsa alla länkhänvisningar jag får. Däremot skriver jag ofta och mycket även om sjukförsäkringen. Mitt förslag är att du läser mina tidigare bloggar och om något fortfarande är oklart så ska jag givetvis se om jag kan förtydliga ännu mer.

    Däremot är jag väldigt intresserad över att höra var sjukförsäkringen inte fungerar då vår målsättning givetvis är att den skall fungera så bra som det bara är möjligt. Däremot ställer jag inte upp på all svartmålning av våra förändringar då väldigt många blir hjälpta.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.