Edward Riedl (M)

Mobilblogg – Svensk ekonomi

Just nu befinner jag mig på Arlanda- express på väg in till riksdagen. Har under morgonen hört fragment av samtal där ökade orderingångar och andra tecken på den starka svenska ekonomin diskuteras. Det märks att svensk ekonomi går för högtryck.

Edward Riedl (M).

5 kommentarer

  1. Ante Johansson

    Det ser verkligen överraskande bra ut. Hoppas bara att inte Eu och USA,s problem sätter tvärstopp på den sjunkande arbetslösheten.

  2. Leif

    Hur kan sådana som du, Edward Riedl, sitta och slå sig för bröstet om den svenska ekonomin när fler och fler får det sämre. Visst många får det bättre men dom som har det bra lider det ingen nöd på. Det gör det däremot på dom som har det sämre. Svårt för en moderat att förstå men så är det.

    När du läser liknande artiklar måste det väl nästan klia i dig att skriva ett blogginlägg och säga att morsan minsann kan jobba och har det bättre nu än tidigare!

    http://www.expressen.se/nyheter/1.2243941/jag-far-ont-nar-mamma-mar-daligt

  3. Edward Riedl

    Svar till Leif (2010-12-07 13:24)
    Grunden för ett välfungerande välfärdssamhälle som Sverige är att människor som kan arbeta faktiskt arbetar och betalar skatt. Det gör att vi tillsammans kan betala för skola, sjukvård, äldreomsorg och trygghetssystem via skatten.

    Du är i dina kommentarer alltid dömande mot alla som inte delar din syn på sakernas tillstånd. Dessutom tror du att det finns människor som engagerat sig i politiken för att vara elak med andra. Du verkar dessutom tro att en majoritet av Svenska folket varit så omdömeslösa att de röstat fram (för andra gången och med ännu starkare röstetal) alliansen mot bättre…

  4. Edward Riedl

    Svar till Leif (2010-12-07 13:24)
    Del 2.

    Forts… vetande. Fundera på om det kan vara så att du inte alltid sitter på den enda sanningen över läget i världen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.