Edward Riedl (M)

Arbetslösheten minskar snabbt i Sverige

Den Svenska arbetslösheten minskar nu snabbare än de flesta bedömmare tidigare trodde att den skulle göra. Det är inte bara den ekonomiska tillväxten som är rekordhög – Nu växer också de nya jobben fram rekordsnabbt. regeringens arbetslinje gör att fler får ett jobb att gå till. Det innebär fler skattebetalare och mer pengar till skolan, sjukvården och vår övriga gemensamma välfärd.

Läs mer här.

Edward Riedl (M).

Etiketter: , , , ,

4 kommentarer

  1. Krister Klermalm

    Titta på andra sidan av vågen. Det är knappast på sjukskrivna som har fått jobb. Fler som går på försröjningstöd och för långtidsarbetslösa såsom sjuka har det svårare i dag.
    Det har inte heller tillkommit nya faktiska nya arbeten, räknas det också in av dem som har försörjningstöd och sjuk eller fått arbetsplatsanpassad jobb.

  2. Edward Riedl

    Svar till Krister Klermalm (2010-12-17 13:45)
    Det som du skriver stämmer inte. Vet inte hur du vill att jag ska svara på den här typen av kommentarer. Netto har det tillkommit många nya jobb trots finanskris och lågkonjunktur. Det innebär att Sverige sticker ut positivt i Europa. Vi har välskötta statsfinanser och Europas snabbast växande ekonomi.

  3. Krister Klermalm

    Netto summan av tillkommna nya jobb har det inte kommit någgra faktiska nya jobb, det är bara statistiskt har folk flyttat runt i systemena. Och inte kommit till del för sjuka och långtidsarbetslösa av heltidsjobb åt dem.
    Ni ser inte med er bindhet av finanskris klarat lågkonjunkturen sticker Sverige ut positivt i Europa. Att vi har välskötta statsfinanser med snabbast växande ekonomi visar inte alls på ett bättre skötsel av landet. Se alla sjuka blir drabbade av er snabba införande med sjukförsäkringen och sämre trygghet etc. Något i tidigare blogg inte fått svar på. Läs min blogg vet jag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.