Edward Riedl (M)

M håller emot i Umeå

VK:s opinionsmätning visar att vi moderater möjligen tappat på marginalen sedan förra valet. Men i sammanhanget att vi på riksplanet tappat 2/3 i flera mätningar så kan jag konstatera att vi moderater lokalt står emot väldigt bra och i praktiken inte tappat något stöd. Det är väldigt glädjande när vi nu går in i slutskedet av valrörelsen där många väljare som vid förra valet röstade på moderaterna inte ännu bestämt sig. Vi moderater har med andra ord mycket goda möjligheter att göra ett riktigt bra val om vi lyckas förtjäna deras förtroende ännu en gång.

 

Edward Riedl (M).

2 kommentarer

  1. Leif

    När man läser mellan raderna hur ni skall regera så hoppas jag nästan ni vinner. Hur roligt skall man inte få ha det att påpeka att ni regerar med rasister, nazister och brottslingar?

  2. "Dosan"

    Jag väntar fortfarande med spänning på din kommentar kring det faktum att flera av S och V’s affischer också har blivit nedrivna. Har själv sett flera som rivits ner.

    Vad har du för kommentar på det? Eller är det kanske så att du tycker det är positivt att konkurrenternas rivs ner? Kanske t.o.m. så att du själv åker runt i din Saab och river ner dem? Eventuellt kan det ju vara så att du åker runt och river ner era egna affischer, allt för att smutskasta motståndarna? Det tror jag är väldigt sannolikt, personligen. Moderater skyr inga medel för att roffa åt sig och förstöra.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.