Edward Riedl (M)

Receptionist-Jenny är en facklig vänsterpartist

vf

 

Är man riksdagskandidat för vänsterpartiet samt ordförande i Hotell och restaurangfacket för Stockholm borde insändarredaktionerna inte tillåta personen att skriva under pseudonym. Att skriva insändare runt om i Sverige där hon framställer sig som en på golvet som fått nog av alliansregeringen är inget annat än att segla under falsk flagg. Jag menar att insändarredaktionerna inte borde underlätta sådant. Skälet till att politiska partier, fackliga organisationer m.fl. skriver under falsk flagg är enkel att förstå. När en ”vanlig medborgare” tycker något väger det tyngre än när en politiker skriver samma sak. Det är precis av det skälet politiker inte borde få skriva under falsk flagg och medvetet vilseleda läsaren.

 

Edward Riedl (M).

4 kommentarer

  1. JonasE

    Att medvetet vilseleda läsaren………….är precis vad Moderaternas senaste smutskastningskampanj håller på med, och Köks-Emma tycks vara en del i detta vilseledande – receptionist-Jenny finns ju i verkligheten i alla fall…………….det kan man inte säga om Moderatpolitiken.

  2. stefan

    Du är fan i mig otrolig! Ett moderattroll som utger sig för att vara ”köks-Emma” drar igång och ljuger sig blå i allehanda tidsskrifter över hela landet. Jenny B bemöter detta troll, och gör det under pseudonym. Det gör hon inte för att gömma sig, eller för att luras. Hon försöker nog bara sänka sig till denna ”Emma´s” låga nivå, och kanske markera detta. DET hänger Riedl upp sig på! DÅ tycker han att ”…politiker inte borde få skriva under falsk flagg och medvetet vilseleda läsaren.” Det är ju PRECIS detta ni själva har gjort med ”Emma”!!! Vem vet, det kanske är du som ligger bakom den pseudonymen. Eller mer troligt, någon i partistyrelsen… Och dessutom så ÄR väl Jenny receptionist – eller hur? Hur är det nu med den där ”Emma”????? Svara på det, du…..

    • Edward Riedl (inläggsförfattare)

      Nu tror förvisso Jenny själv att det är SD. Men du kanske vet ngt som ingen annan gör?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.