Edward Riedl (M)

Grattis Norge

Nu är det klart att Norge för en regering ledd av moderaternas systerparti Höyre. Det innebär att Norge nu har goda möjligheter att komma tillrätta med många av de utmaningar de står inför. Det är bara att säga grattis till Norge och önska dem lycka till.

 

Läs mer här.

 

Edward Riedl (M).

4 kommentarer

  1. Daniel

    Ja, grattis Norge!

    Grattis till att ni röstat in en ideologi som värdesätter rika människor på bekostnad av fattiga. Grattis till att ni nu också kommer att få er välfärd demonterad för att finansiera skattelättnader för den rika eliten. Grattis till att er sjukvård kommer att förstöras. Grattis till att er statliga sjukförsäkring kommer att urholkas och att sjuka människor kommer att sparkas ut ur systemet och tvingas till tiggeri och socialbidrag för att ens överleva vardagen. Grattis till att era statliga tillgångar och naturresurser kommer att säljas ut för vrakpriser till era politikers kompisar som sen kommer att göra massor med vinst och kunna smörja kråset för era pengar. Grattis till lögner, grattis till massövervakning, grattis till att ni också kommer att säljas till andra länder, grattis till att ni också får ert samhälle förstört av borgarsvinen!

    Grattis!

    • Edward Riedl (inläggsförfattare)

      Du är både otrevlig och osaklig. Du vinner mer på att föra ett trevligt samtal grundat på fakta.

    • Edward Riedl (inläggsförfattare)

      Nu ville inte ens Stoltenberg kalla dem för rasister. Men visst är det olyckligt att ett främlingsfientligt parti fått så stort inflytande i Norge. Så det var givetvis inte det jag gratulerade norrmännen till vilket du sannolikt redan visste.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.