Edward Riedl (M)

Solen lyser över Nolia

nolia1

Solen fortsätter att lysa på både besökare och utställare här på Noliamässan. På bilden öppnar jag och min partikollega Ulrik Berg vår monter på morgonen. Sedan har vi haft fullt med besökare som kommit fram till oss och pratat om alla möjliga politiska frågor. Det är otroligt viktigt att vi har korta avstånda mellan medborgare och politiskt förtroendevalda. Att enkelt kunna komma med frågor och skicka med synpunkter är viktigt. Du som besöker Nolia kan träffa dina moderata politiker hela dagarna. Kom och träffa oss. Ge oss dina synpunkter och kom gärna med förslag.

 

Edward Riedl (M).

Etiketter: , ,

5 kommentarer

  1. lf

    När jag började att kommentera på bloggen då trodde jag att politiker ville ha en dialog med presumtiva väljare.
    Ack,så fel jag hade.
    Politiska bloggare som Edvard Riedel m.fl. vill bara framföra sitt politiska budskap och någon dialog med väljare vill man inte ha.Det torde väl vara flera månader sedan Riedel kommenterade en väljares synpunkter.
    En sån blogg som den här är politiskt värdelös.Men de som uppskattar solen är det bra.
    Riedel vill komma närmare väljarna säger han.Ja, men det är ju Noliamässa bara vartannat år.
    På bloggen har han då definitivt inte kommit närmare väljarna.

    • Johan c

      Jag måste verkligen fråga dig lf vad du vill ha ut av ditt inlägg?? Edward har vid flertalet tillfällen förklarat hur bloggen fungerar och vad dess syfte är. Det är också helt och hållet upp till Edward att svara vem han vill på sin egen blogg och det är heller inget krav att göra detta. Sedan tycker jag att det är konstigt att du kallar bloggen politiskt värdelös, då du får en ganska bra inblick i vad Edward gör och hur han tänker kring olika politiska frågor och händelser. Dessutom har du ju nu ett ypperligt tillfälle att fysiskt gå och träffa Edward för att diskutera de politiska frågor som intresserar dig.

    • Edward Riedl (inläggsförfattare)

      Med tanke på att du läser och kommenterar min blogg dagligen är det märkligt att du ändå lyckas missa de tre till fyra inläggen jag gör per år kring hur min blogg fungerar.

  2. lf

    Ja,du Johan C ,du vet kanske inte hur många gånger som Edvard Riedel ändrat sin funktion på bloggen.
    Först skulle han kommentera efter några dagar,sen blev det en vecka,och nu er det en till två månader.Då är det svårt att föra en dialog med väljare.
    Du har missuppfattat att bloggen är värdelös. Vad jag menade är att skriva en blogg att vi finns på Nolia eller att vi träffat så trevliga människor vid dörrknackning är politiskt värdelös,då man inte tar upp konkreta frågor och redovisar vad människor tycker och redovisar detta på bloggen, då saknar det politiskt värde.
    Men att ha en fin monter och träffa trevliga människor det är helt okay.
    Tyvärr satte en höftskada hinder för mitt deltagande på Nolia.

    • Edward Riedl (inläggsförfattare)

      Två gånger har jag faktiskt justerat hur bloggen ska fungera och meddelat detta på bloggen med förklaring till varför. Om du går in på bibliotekets hemsida så har du ytterligare tre tillfällen till under hösten då du kan komma och träffa mig för att prata politik.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.