Edward Riedl (M)

Sverige bygger ut välfärden och välståndet ökar

På torsdag denna vecka presenteras alliansregeringens budget i sin helhet. Vi satsar på infrastruktur, utbildning, genomför åtgärder för att bekämpa arbetslösheten, sänker skatten för pensionärerna och bygger Sverige starkt för framtiden. Vi gör det i en tid när våra grannar i Europa genomför stora sparpaket och skär i välfärden. Alliansregeringen tar ansvar och levererar trygghet och välståndsutveckling.

Edward Riedl (M).

Etiketter:

10 kommentarer

  1. stolle

    Att du ens ids påstå att Sverige är bättre än andra länder i Europa.
    Till skillnad från våra grannländer i norden så håller vi ju på att nedmontera välfärden… kallar du det att rusta för framtiden?

  2. John Viktorsson Lycksele

    Alliansregeringen levererar trygghet med Fas-3 och utanförskap , sänker skatten för pensionärer med en 50kr mån som ni höjde med jobbskatteavdraget , infrastruktursatsningen är en skämt för oss i norrland och arbetslösheten skenar iväg till katastrofala höjder utan att ni bryr er. Min fråga är ” va fan läser du för skrift om förbättringar ni genomför”? Vilket välstånd är det som ökar?

  3. JonasE

    Allianseregeringens aktiva minskande av välfärden, som ni nu förbättrar marginellt, kan knappast kallas för att ”bygga ut välfärden”, möjligen för en lättare resaurering, men ni kommer inte i närhet av välfärden i dess glans dagar, innan ni förstörde den !!.

  4. Edward Riedl

    Svar till Erik (2012-09-19 10:45)
    Det är ofta en mycket förskönande bild som visas genom detta. Kostnaden att leva i Norge är betydligt högre. Men för alla som vill finns möjligheten att åka till Norge och jobba. Det är bra med sådan frihet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.