Edward Riedl (M)

6 av 10 tycker regeringen gör ett bra jobb

I den senaste mätningen från Skop tycker 6 av 10 att regeringen gör ett bra jobb. Även om förtroendet för de röd-gröna ökar så är det fortfarande inget gemensamt alternativ. Dessutom har de inte lämnat särskilt många politiska besked. I takt med att vi närmar oss valet kommer både media och medborgare att kräva besked. Men fortsatt är det en betryggande majoritet som tycker att regeringen gör ett bra jobb. Vi ska fortsätta ta ansvar för sveriges ekonomi och ha de bästa politiska lösningarna för framtidens utmaningar.

Läs mer här.

Edward Riedl (M).

Etiketter: ,

8 kommentarer

  1. Jan-Erik Vahlström

    Oroa dej inte för dom rödgrönas politik. Jo, föresten, det borde du nog ändå göra. Deras politik är nog ganska klar och svar på dina frågor kommer att presenteras. Däremot, din partiledare som fick en hel del frågor av journalister hade inga svar utan hänvisade bara att svaren kommer till valet som kommer. Det finns nog orsaker till att speciellt sossarna går framåt. Dom har svaren till dom som ni lämnar utanför alla trygghetssystem.

  2. lf

    Ja,du fortsätter att skryta på din regering då du får ett litet halmstrå.
    I längden är detta inte trovärdigt.Att hela tiden bara ta fram det som du anser är positivt och blunda för det faktum att ni ökar klyftorna i samhället och sliter sönder trygghetssystemen har folk börjat genomskåda.

  3. lf

    Ja,du Edward du söker efter varje halmstrå för att hålla uppe skenet av en handlingskraftig regering.Men det börjar ju komma fram mer och som visar hur alliansens politik slår.Ökade klyftor och ett trygghetssystem som slås sönder m.m.Vi vanliga människor har börjat förstå att alla fagra löften är i stort sett bara gynnar de som redan har.
    Jag trodda du skulle vara mer ödmjuk och ta det vikande väljarstödet på allvar.

  4. Ante Johansson

    Om ni lovar att göra ett rejält jobbskatteavdrag efter valet så vinner vi. Finansiera det med en ytterligare sänkning av A-kassan för dom som inte jobbar och utförsäkra några tusen sjuka.

    Lita på väljarnas egoism och hänsynslöshet så kommer det att gå bra.

  5. Edward Riedl

    Svar till lf (2012-03-27 12:01)
    Självklart tar vi opinionen på största allvar. Men i längden tror jag ansvarsfulla politiker belönas av väljarna.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.