Edward Riedl (M)

Edward Riedl omvald som ordförande för moderaterna i Umeå

Den 12 mars hade moderaterna i Umeå sitt årsmöte. Edward Riedl, blev omvald till ordförande för sjätte året i rad.

Det är jätteroligt att få förnyat förtroende säger Edward Riedl. Umeåmoderaterna har aldrig haft en så omfattande verksamhet som vi har idag. Vi fortsätter med att knacka på dörrar, kampanja utanför affärer och besöker så väl offentliga och privata arbetsplatser för att få möjlighet att samtala med så många Umeåbor som möjligt fortsätter Riedl.

Nu under våren kommer vi att höja tempot i arbetet och målet är att bli ännu fler moderater säger Riedl.

Moderaterna ska vara det parti som syns och hörs mest i Umeå och det blir också allt fler som vill engagera sig hos oss. Detta bådar gott inför valrörelsen 2014 då vi vill möta väljarna som det mest relevanta alternativet för att leda Umeå avslutar Riedl.

Etiketter: ,

4 kommentarer

  1. lf

    ER har börjat prata om sig själv i tredje person.Kanske det blir problem att dua honom i fortsättningen.Men kan Edward Riedel förklara varför moderaterna går så bra i Umeå men inte på riksplanet.

  2. Edward Riedl

    Svar till Isak (2012-03-13 11:01)
    Jag har lagt ut pressmeddelandet. Pressmeddelanden skrivs på det här sättet. Men det hade kunnat stå att det var just ett pressmeddelande.

  3. Edward Riedl

    Svar till lf (2012-03-13 14:42)
    Jag har lagt ut pressmeddelandet. Pressmeddelanden skrivs på det här sättet. Men det hade kunnat stå att det var just ett pressmeddelande.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.