Edward Riedl (M)

Moderat Norrlandskonferans

Som jag har skrivit har vi just nu vår moderata Norrlandskonferens i Umeå. Ledande moderater från hela Norrland samlas i Umeå för att tillsammans formulera morgondagens politik. Vi har under gårdagen haft besök av vår partisekreterare Sofia Arkelsten, vår gruppledare i riksdagen Anna Kindberg-Batra, gruppledaren i socialutskottet Mats Gerdau, justitieminister Beatrice Ask och fd MUF-ordföranden och nuvarande medarbetaren till Anders Borg Niklas Wykman. Dessutom har vi riksdagsledamöter från Norrland berättat kort om vad vi gör i våra respektive utskott.

Idag fortsätter vi med hur vi arbetar bättre i det dagliga politiska arbetet och avslutar med vår infrastrukturminister Catharina Elmsäter-Svärd.

Edward Riedl (M).

Etiketter:

2 kommentarer

  1. lf

    Jag konstaterar att ni har haft er kongress i Umeå i helgen.Vad jag också konstaterar är att du nämner socialdemokraterna som ”socialister”.Vad jag också förstått är att det är ett skällsord.Jag trodde att du aldrig som ledande politiker skulle sjunka till den nivå som te.x Redstig i Vindeln håller sig med.Han pratar om socialister.
    Varför kommenterar du aldrig det generösa pensionssystem som finns i de politiska leden?
    Om dessa enorma skillnader mellan vanligt folk och de folkvalda består kommer politikerföraktet att öka markant.

  2. Edward Riedl

    Svar till lf (2011-10-02 17:45)
    I vilket sammanhang har jag pratat om socialister? Däremot kallar Juholt själv sitt parti för ett parti av demokratiska socialister vilket gör ditt påstående högst märkligt. Att jag varken är socialdemokrat eller socialist torde väl vara rätt tydligt – Men jag använder det dock inte som ett skällsord.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.